Κ. Καλαϊτζίδης: «Κάνουμε έργα σε όλη την Ημαθία χωρίς να διαχωρίζουμε μικρές ή μεγάλες περιοχές»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα επισκευών οδοστρώματος και ασφαλτοστρώσεων του επαρχιακού και του αγροτικού οδικού δικτύου της Ημαθίας, από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτή τη φορά, εργασίες ασφαλτοστρώσεων και επισκευές οδοστρώματος πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα σε τμήματα αγροτικής οδοποιίας, Αλεξάνδρειας - Σχοινά- Νεοχωρίου και Αλεξάνδρειας- Πλατάνου- ΣΕΑ Πλατάνου. Τις περιοχές των έργων επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης όπου συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη.

«Κάνουμε έργα σε όλη την Ημαθία, όπου χρειάζεται και χωρίς να διαχωρίζουμε μικρές ή μεγάλες περιοχές διότι όλα τα έργα, μεγάλα ή μικρά, έχουν την αξία τους σε σχέση με τις τοπικές κοινωνίες. Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε σχεδιασμό για όλη την Ημαθία, όμως έχουμε παράλληλα και συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση διότι η μέριμνα για τον τόπο και τους πολίτες είναι υπόθεση όλων μας» δήλωσε ο Κώστας Καλαϊτζίδης.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Βοργιάδης στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας: Όταν ο αγρότης στενάζει, η αγορά αδειάζει και οι δρόμοι της πόλης ερημώνουν
- Η νέα ποικιλία νεκταρινιάς FEBE απαντά στις προκλήσεις του παγετού και του PPV
- Υπενθύμιση: Ανανέωση Ασφαλιστικής Ικανότητας για την περίοδο 01/03/2026 - 28/02/2027
- Διοργάνωση εκδήλωσης από τη ΝΟΕΣ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ με θέμα «Ενέργεια και Κοινή Αγροτική Πολιτική στο νέο Γεωπολιτικό Περιβάλλον»
- Ενημερωτική εκδήλωση - εσπερίδα με θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Mercosur











