Επισκευές στο δρόμο Βέροιας- Σελίου από την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, στο πλαίσιο των έργων συντήρησης και επισκευών του οδικού δικτύου ευθύνης της, που πραγματοποιεί σε όλη την Ημαθία, ολοκλήρωσε τις εργασίες συντήρησης- επιδιόρθωσης και ασφαλτόστρωσης σε τμήματα της επαρχιακής οδού Βέροιας- Κάτω Βερμίου (Σελίου) που παρουσίαζαν προβλήματα.
Ο προγραμματισμός παρόμοιων έργων της Περιφερειακής Ενότητας και σε άλλες περιοχές της Ημαθίας βρίσκεται σε εξέλιξη. «Μεγάλα ή μικρά έργα είναι όλα χρήσιμα.
Σκοπός είναι να δίνουμε έγκαιρα λύσεις όπου χρειάζεται, να βελτιώνουμε όσα είναι χρήσιμα για τους πολίτες.
Αυτό έχει σημασία κι αυτό κάνουμε από την πρώτη στιγμή» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης.


Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η VolvoTrucks γιορτάζει 100 χρόνια ιστορίας με μια μοναδική επετειακή έκδοση
- Νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τις ΑΠΕ: Σαφείς κανόνες για την ανάπτυξη, ισχυρή προστασία για το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες
- Ανακοίνωση ΠΟΓΕΔΥ για το νέο σύστημα παρακολούθησης 10.743 σκαφών παράκτιας αλιείας
- Αναμένονται νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης
- Νεκταρίνια: Βοηθούν στην απώλεια βάρους και την καρδιά μας , ενισχύουν το ανοσοποιητικό και την υγεία των ματιών










