Τσουχτερό κρύο επικρατεί στη Βόρεια Ελλάδα
- Αναρτήθηκε από τον Βοργιάδης Χ.
- Κατηγορία Κοινωνία
Τσουχτερό κρύο επικρατεί στη Βόρεια Ελλάδα, όπου στις περισσότερες περιοχές το θερμόμετρο βρίσκεται κάτω από το μηδέν, δημιουργώντας συνθήκες παγετού.
Νεφώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη. Ο υδράργυρος το πρωί «έδειξε» 0 βαθμούς Κελσίου, ενώ αισθητό είναι το κρύο σε όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου καταγράφηκαν αρνητικές θερμοκρασίες: -6 βαθμούς στο Κιλκίς, -4 στις Σέρρες και στον Πολύγυρο Χαλκιδικής -3 στα Γιαννιτσά. Η χαμηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στο Καϊμάκτσαλαν όπου ο υδράργυρος τις πρωινές ώρες έπεσε στους -14 βαθμούς Κελσίου.
Θερμοκρασίες υπό το μηδέν επικρατούν και στη Δυτική Μακεδονία. Στη Φλώρινα και την Πτολεμαΐδα το θερμόμετρο το πρωί έπεσε στους -7 βαθμούς Κελσίου. Αισθητό είναι το κρύο στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στο Νευροκόπι Δράμας ο υδράργυρος έδειξε -12 βαθμούς Κελσίου, στην Ορεστιάδα -11, ενώ στο Διδυμότειχο -9 και στους Μεταξάδες Έβρου -8.
πηγη:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Βοργιάδης Χ.
- Δωρεάν Θερινά Μαθήματα στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς – Ξεκίνησαν οι Εγγραφές!
- Χρήστος Κέλλας από τον Προμαχώνα Σερρών: Κλιμακώνονται οι έλεγχοι στις πύλες εισόδου προϊόντων
- Ο 19χρονος Θόδωρος Λελιανίδης ανακοινώθηκε στην Φέγενορντ
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε στοχευμένο workshop για την προβολή του προορισμού στην ιταλική τουριστική αγορά
- Κώστας Τσιάρας: 170 προσλήψεις στον ΕΛΓΑ για ενίσχυση του εκτιμητικού του έργου με στόχο την άμεση αποτίμηση των ζημιών από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα