Ν. Κεραμέως: Μέσα στην εβδομάδα οι ανακοινώσεις των βάσεων
- Αναρτήθηκε από τον Βοργιάδης Χ.
- Κατηγορία Κοινωνία
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ανακοινωθεί οι βάσεις για τις πανελλήνιες του 2022, δήλωσε σήμερα (27/7) η Υπουργός Παιδείας Νίκης Κεραμέως. Τα τελικά αποτελέσματα για πρώτη φορά μετά από 59 χρόνια θα εκδοθούν στα τέλη του Ιουλίου, αντί για τα τέλη Αυγούστου, τόνισε η υπουργός. «Με σεβασμό στην αγωνία του υποψηφίου και στην ανάγκη για βέλτιστο προγραμματισμό», συμπλήρωσε.
Ο υποψήφιος όπως είπε η κα Κεραμέως σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μπορεί να λάβει τα αποτελέσματα και με sms στο κινητό του, αν έχει γραφτεί στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα. Τόνισε παράλληλα ότι θα υπάρξει αύξηση στους εισαχθέντες στα δημόσια ΙΕΚ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Βοργιάδης Χ.
- UEFA: Προβλέπει έσοδα 4,4 δισ. ευρώ από τις διοργανώσεις συλλόγων για τη σεζόν 2025/26
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενισχύει το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό
- Στο συνέδριο Unseen Greece ο ΥφΑΑΤ Διονύσης Σταμενίτης «Η ανάπτυξη της υπαίθρου είναι ανάπτυξη για όλους»
- Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Κένι για το αριστερό άκρο της άμυνας
- Κώστας Τσιάρας: Προτάσεις για προσέλκυση νέων στον αγροδιατροφικό τομέα- Η ανανέωση των γενεών προϋπόθεση για την καινοτομία, τον εκσυγχρονισμό και τη βιωσιμότητά του