Τραγωδία: Νεκρός 42χρονος - Έπεσε σε αρδευτικό κανάλι με το αγροτικό αυτοκίνητο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Χωρίς τις αισθήσεις του, απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες, άντρας 42 χρόνων, μέσα από το αυτοκίνητο του, το οποίο έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή της Πάργας.
Ειδικότερα, στις 6 το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Πάργα, ειδοποιήθηκε από διερχόμενο οδηγό, ότι στο δρόμο ανάμεσα στα χωριά Μεσοπόταμος και Καστρί, αγροτικό αυτοκίνητο βρίσκεται μέσα στο κανάλι, βάθους δύο μέτρων, το οποίο ήταν γεμάτο νερό.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχε και η ΕΜΑΚ. Τον 42 χρόνο παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΕΛ.Α.Σ.: Παράνομη η κήρυξη τουρκικών θαλάσσιων πάρκων εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας
- Κάτι πιο χρήσιμο από ένα μαύρισμα
- «Μπαμπά, η κυρία εξηγεί πολύ ωραία!»
- ΑΚΚΕΛ: Η Ελλάδα χάνει τους αγρότες της, η εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα επιταχύνεται
- Τζάκρη - Άμεση στήριξη στους πληγέντες βερικοπαραγωγούς της Πέλλας - Ενεργοποίηση των ενισχύσεων deminimis ή ένταξη τους στο Μέτρο 23