Κανονικά στις 25 Οκτωβρίου η καταβολή του Ε.Φ.Κ. στο κρασί
- Αναρτήθηκε από τον Βοργιάδης Χ.
- Κατηγορία Οικονομία
Κανονικά θα καταβληθεί στις 25 Οκτωβρίου ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο κρασί και για το μήνα Σεπτέμβριο, όπως τονίζει με ανακοίνωσή της η Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Αμπελοοινικών Προϊόντων.
Παράλληλα, η ΚΕΟΣΟΕ σημειώνει πως «διαπίστωσε ότι στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που έχει κατατεθεί στην Βουλή δεν υπάρχει ανάλυση ειδικών κατηγοριών εσόδων, ενώ στη γενική προβλεπόμενη κατηγορία εσόδων από Φ.Π.Α. και εσόδων από Ειδικούς Φόρους κατανάλωσης έχουν εγγραφεί αυξημένα έσοδα για το 2019 έναντι του 2018».
Τονίζει επίσης ότι λαμβάνει «αντικρουόμενες πληροφορίες για την εγγραφή ή μη εσόδων στον κωδικό του προϋπολογισμού από τον Ε.Φ.Κ. στο κρασί» υπογραμμίζοντας πως «η ΚΕΟΣΟΕ θα συνεχίσει τις προσπάθειες μηδενισμού του άδικου φόρου».
πηγη:dikaiologitika
Τελευταία άρθρα από τον/την Βοργιάδης Χ.
- Λίβερπουλ: Σήμερα οι ιατρικές εξετάσεις και η υπογραφή του Εκιτικέ
- Ράσφορντ: Ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις, απομένει η ανακοίνωση του δανεισμού
- Κλείνει Λουίς Ντίαζ η Μπάγερν
- Γιαμάλ: «Ζω το όνειρό μου στην Μπαρτσελόνα – εργάζομαι, αγωνίζομαι και το απολαμβάνω»
- Με απόφαση Τσιάρα κλιμάκιο του ΥΠΑΑΤ υπό τον Χρήστο Κέλλα αύριο στη Λάρισα, με στόχο την αυστηρή τήρηση των μέτρων για την ευλογιά