Τέλος χρόνου τη Δευτέρα για την πληρωμή φόρων
- Αναρτήθηκε από τον Βοργιάδης Χ.
- Κατηγορία Οικονομία
Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή φορολογικών υποχρεώσεων έως τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε θα πρέπει οι φορολογούμενοι να καταβάλουν την πρώτη δόση τουΕΝΦΙΑ αλλά και τη δεύτερη από τις τρεις δόσεις του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων.
Ο ΕΝΦΙΑ θα πληρωθεί σε πέντε δόσεις με την τελευταία να πρέπει να πληρωθεί στο τέλος Ιανουαρίου 2020. Το ποσό της κάθε δόσης, είναι περίπου 550 εκατ. και καλούνται να πληρώσουν οι περίπου 7,4 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων.
Στο μεταξύ όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία έως τη Δευτέρα έχουν δικαίωμα να τις ρυθμίσουν σε έως 120 δόσεις. Η προθεσμία εκπνέει 30 Σεπτεμβρίου, όμως, αναμένεται να δοθεί παράταση.
πηγη:enikonomia
Τελευταία άρθρα από τον/την Βοργιάδης Χ.
- Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 17η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΑΑ 2014-2022 και η 5η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027
- Συνεχίζει με Βιτόρια ο Παναθηναϊκός
- Βεσυρόπουλος: «Ξεκινά ο διαγωνισμός για το έργο αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου»
- Δωρεάν Θερινά Μαθήματα στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς – Ξεκίνησαν οι Εγγραφές!
- Χρήστος Κέλλας από τον Προμαχώνα Σερρών: Κλιμακώνονται οι έλεγχοι στις πύλες εισόδου προϊόντων