Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη σε σχολικές δομές ειδικής αγωγής στα Γιαννιτσά
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Λάκης Βασιλειάδης, μέσα στην ατυχή συγκυρία της μη λειτουργίας των σχολείων, επισκέφτηκε σήμερα το Ειδικό Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Γιαννιτσών.
Ο Λάκης Βασιλειάδης συνομίλησε με τους διευθυντές και μέρος του διδακτικού προσωπικού των σχολικών μονάδων για το βαθμό ετοιμότητας και τυχόν ελλείψεις που υπάρχουν σε κτιριακό, υλικοτεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό.
Ο Βουλευτής βρίσκεται σε συχνή επαφή με γονείς παιδιών ΑμεΑ και με ιδιαίτερες μαθησιακές ικανότητες. Γνωρίζει, στο βαθμό που του επιτρέπεται, τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι οικογένειες αυτές. Η πρόσβαση σε εξειδικευμένες και αξιόπιστες σχολικές μονάδες για τα παιδιά αυτά είναι απόλυτης σημασίας.
Όπως ανέφερε ο Λάκης Βασιλειάδης στους συνομιλητές του, η Πολιτεία οφείλει να είναι δίπλα στις οικογένειες με ΑμεΑ, ειδικότερα όταν πρόκειται για παιδιά. Η κατάσταση στα Γιαννιτσά χρήζει βελτίωσης σε πολλά σημεία.
Ο Βουλευτής ενημερώθηκε πλήρως από τους αρμοδίους, ώστε να μπορέσει να συντονίσει τις παρεμβάσεις του με τις ανάγκες των μονάδων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Απαιτούνται διευκρινίσεις για τις επιστροφές αγροτικών επιδοτήσεων του 2023»
- ΣΥΠΕΤΕΕΛ: Κάλεσμα Γενικής Συνέλευσης και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του πρώτου οριστικού Διοικητικού Συμβουλίου
- Πραγματοποιήθηκε στο Μακροχώρι Ημαθίας η πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική εσπερίδα για τον αγροτικό κόσμο (Βίντεο)
- Διονύσης Σταμενίτης: «Συνέχεια των πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση της ξήρανσης κλαδιών στη ροδακινιά»
- Ο Νίκο Γουίλιαμς μένει εκτός για τρεις εβδομάδες, αλλά προλαβαίνει το Μουντιάλ











