ΑΚΚΕΛ προς Δήμο Ορεστιάδας: «Αγοράστε όλα τα χωράφια γύρω από την δομή του ΚΥΤ Φυλακίου για να μην γίνει επέκτασή του»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης, σε ανάρτησή του στο Facebook στις 5 Ιανουαρίου 2020, έκανε την πρόταση στον Δήμο και ειδικά στον Δήμαρχο Ορεστιάδας να αγοράσει ο Δήμος τις εκτάσεις γύρω από το κέντρο λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, ώστε να μην μπορέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις του κέντρου όπως σχεδιάζει. Η κυβέρνηση έχει μάλιστα δημοσιεύσει προκήρυξη για πρόσληψη εκτιμητή που θα προσδιορίσει το ενδεδειγμένο αντίτιμο της ενοικίασης ή αγοράς των εκτάσεων που είναι απαραίτητες για την επέκταση.
Η πρόταση του ΑΚΚΕΛ αφορά βέβαια και τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου όλων των παρατάξεων διότι είναι ξεκάθαρο για όλους τους κατοίκους του Έβρου ότι εκτός από την καταστροφική επίπτωση στην ασφάλειά τους, υπάρχει και εξαιρετικά αρνητική επίπτωση στην Εθνική ασφάλεια διότι οι αλλοδαποί που είναι και θα είναι συγκεντρωμένοι στις επεκταμένες εγκαταστάσεις μπορεί να περιλαμβάνουν και αριθμό ακραίων τζιχαντιστών οι οποίοι ελέγχονται από το τουρκικό παρακράτος και θα αποτελούν πραγματική στρατιωτική δύναμη πίσω από την πλάτη των Ελλήνων στρατιωτών που προστατεύουν τα σύνορα στον Έβρο.
Η αγορά των εκτάσεων από τον Δήμο Ορεστιάδας γύρω από το υπάρχον κέντρο θα εξασφαλίσει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα έχει έκταση για επέκταση. Εκτός από τον Δήμο, το Επιμελητήριο Έβρου μπορεί επίσης να αγοράσει τις εκτάσεις.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο ΥφΑΑΤ Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια της 1ης Έκθεσης Αγροτικών Προϊόντων Freshexpo Ιεράπετρας
- ΑΚΚΕΛ: Με το καλημέρα της Mercosur άρχισαν αυτά που φοβόμασταν
- Ποιες πληρωμές πραγματοποιούνται από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την περίοδο 9 έως 13 Μαρτίου
- Ευλογιά των αιγοπροβάτων: Ανάχωμα ΥΠΑΑΤ - ΕΛΑΣ στην εξάπλωση της - Μπαράζ ελέγχων και συλλήψεων
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Μετρήσιμα αποτελέσματα και ισχυροί έλεγχοι στην αγορά











