«Στήριξη και των επιχειρήσεων που προχώρησαν σε έναρξη δραστηριότητας μετά την 20η Μαρτίου 2020»: κατάθεση ερώτησης από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Να συμπεριληφθούν στο μέτρο της απαλλαγής από την υποχρέωση καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος και οι επιχειρήσεις που προχώρησαν σε έναρξη δραστηριότητας με τους αναγραφόμενους ΚΑΔ της ΥΑ Α.1251/2020 μετά την 20ή Μαρτίου 2020, ζητούν από το υπουργείο Οικονομικών βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής του νομού μας Φρόσω Καρασαρλίδου.
«Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών Α.1251/2020 με την οποία προσδιορίζονται οι πληττόμενες επιχειρήσεις για την υποχρεωτική απαλλαγή από την καταβολή του 40% του συνολικού μισθώματος, αυτές περιορίζονται χρονικά έως και τις 20/3/2020, ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να θεωρούνται ενεργές. Με αυτή την απόφαση επιχειρήσεις οι οποίες ενεργοποίησαν κάποιον από τους αναγραφόμενους ΚΑΔ, μετά την 20ή Μαρτίου του 2020, δε συμπεριλαμβάνονται στο ευνοϊκό αυτό μέτρο, αν και πλήττονται εξίσου, και είναι κλειστές χωρίς δική τους ευθύνη…», τονίζεται στην Ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Στα 1,5 δισ. δολάρια το κόστος του νέου γηπέδου της Ρόμα
- Επερχόμενη σοδειά: Ιταλία και Ισπανία οδεύουν προς υπερβολικά γενναιόδωρους τρύγους για το 2026, απέναντι στην εύθραυστη ισορροπία των αγορών κρασιού;
- Συνάντηση εργασίας Διοίκησης του Ε.Φ.Ε.Τ. με εκπρόσωπο της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Αλβανίας στην Αθήνα
- Κινητοποιήσεις αγροτών σε Αμύνταιο και Γρεβενά | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- ΑΑΔΕ: Υποχρεωτική η αναγραφή ΑΦΜ πελάτη στα απλοποιημένα τιμολόγια χονδρικής πώλησης καυσίμων, από 1/1/2027










