Τετ α τετ Βορίδη - Τσαβδαρίδη: Ο νέος εκλογικός νόμος και το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στο «μενού» της συζήτησης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Τετ α τετ με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη είχε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Ημαθίας και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης στο γραφείο του υπουργού.
Όπως μαθαίνουμε, το …«μενού» της συζήτησης περιλάμβανε τόσο τις αλλαγές που επιφέρει ο νέος εκλογικός νόμος που «καθαρογράφει» ο υπουργός για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και τη δυνατότητα βέλτιστης αξιοποίηση των κονδυλίων του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» με εστίαση στην Ελληνική περιφέρεια.
Ο ιδιαίτερα δραστήριος βουλευτής ανέλυσε τις προτάσεις του αναφορικά με τον νέο εκλογικό νόμο για την αυτοδιοίκηση, που θα έρθει την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή, δίνοντας έμφαση στα εργαλεία που αυτός θα πρέπει να περιλαμβάνει προκειμένου να διορθωθούν αβελτηρίες του παρελθόντος.
Ο κ. Τσαβδαρίδης εξέφρασε τη βεβαιότητα στον νέο υπουργό Εσωτερικών ότι θα έχει την ίδια αποδοτικότητα στο νέο του χαρτοφυλάκιο με αυτή που είχε και ως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου και κέρδισε με το έργο του τα καλά λόγια του «δύσκολου» αγροτικού κόσμου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Super League 2: Ο Ηρακλής υπέταξε τον ΠΑΟΚ Β΄ με ανατροπή
- Επίσκεψη του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Θεσσαλονίκης στο Σύλλογο «Ανόρασις» για την Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού
- WILDFIRE ® RKD GALA: Η νέα πρώιμη ποικιλία μήλου που αλλάζει τα δεδομένα
- Γυναικεία παπούτσια που ξεχωρίζουν: loafers & γόβες με χοντρό τακούνι
- Προϋπολογισμός 40 εκατ. ευρώ για προγράμματα κατάρτισης αγροτών από το ΥΠΑΑΤ