Μήνυμα Αν. Γεν. Γραμματέα ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Υπερηφάνεια και συγκίνηση για την πατρίδα που μας κληροδότησαν. Μία πατρίδα που μέσα στα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης διένυσε πολύ δρόμο και πλέον στέκει ισχυρή και πρωταγωνίστρια μέσα στην κοινωνία των Εθνών του κόσμου.
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες υποκλίνονται στο παρελθόν του Έθνους μας και κοιτάζουν με αισιοδοξία και χαμόγελο το παρόν και το μέλλον. Και διατρανώνουμε με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο ότι είμαστε έτοιμοι να διαφυλάττουμε πάντα τους βωμούς και τις εστίες μας απέναντι σε κάθε επίβουλο και να συνεχίζουμε να κρατούμε ψηλά τη λαμπερή δάδα του πολιτισμού και της Πίστης μας με κάθε κόστος, ως υπέρτατο φόρο τιμής στους αγωνιστές της Επανάστασης του 1821."
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΣΕΒΕ και ΣΒΕ ζητούν άμεσα μέτρα για τις μεγάλες καθυστερήσεις στο Τελωνείο Κήπων
- Ξεκίνησε η κύρια συγκομιδή στη Ζαγορά - Στα ράφια τα πρώτα μήλα και αχλάδια Zagorin
- ΚΕΟΣΟΕ: Οι οινοπαραγωγοί της Αργεντινής γίνονται ευέλικτοι προσαρμόζονται στις τρέχουσες απαιτήσεις των πελατών
- Κομισιόν: Νέα χρηματοδότηση 3,3 δισ. ευρώ για την άμυνα της Ουκρανίας
- Λέσβος-Ελαιοπαραγωγή: Καλύτερη η φετινή καρπόδεση αλλά προβληματισμός για τιμές και εργατικά χέρια










