Δήλωση της Φρόσως Καρασαρλίδου για τον αποκλεισμό επιλαχόντων από τα Σχέδια Βελτίωσης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Σε ερώτηση που κατέθεσαν 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής του νομού μας Φρόσω Καρασαρλίδου, με θέμα: «Αύξηση προϋπολογισμού για τα Σχέδια Βελτίωσης και ένταξη των επιλαχόντων» το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απάντησε την περασμένη Πέμπτη ενημερώνοντάς μας πως οι πόροι του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) για την περίοδο 2014-2020 έχουν δεσμευτεί στο σύνολό τους. Συνεπώς, δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμοι πόροι ώστε να προστεθούν στο μέτρο των Σχεδίων Βελτίωσης και να ενταχθούν επιπλέον επιλαχόντες (που για τον νομό μας ανέρχονται σε 72) ή, σε διαφορετική περίπτωση, να γίνει νέα προκήρυξη.
Επιβεβαιώνονται, λοιπόν, για άλλη μια φορά οι φόβοι μας πως η οικονομία της χώρας συνδέεται όχι με τις κοινωνικές ανάγκες που έχουν προκύψει, αλλά με τις ανάγκες των «ημετέρων». Οι εξυπηρετήσεις των συμφερόντων αυτών, όμως, δε συνεισφέρουν στην οικονομία της χώρας, παρά μόνο στον πλουτισμό των λίγων εκλεκτών του κ. Μητσοτάκη.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Όταν το λάθος γίνεται σύστημα - Ποιος και γιατί καλύπτει τον «μόνιμο» τεχνικό σύμβουλο των λανθασμένων πληρωμών;
- Η Απόλλων Insurance Broker κατέκτησε 2 Βραβεία στα Filippos Morakis Insurance Awards 2025
- Μεσσηνία: Επ’ αόριστον στους δρόμους οι αγρότες - Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις ζημιές στην ελαιοπαραγωγή
- Η Φόρμουλα Ένα ανακοίνωσε νέες ορολογίες για το 2026
- Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους δικαιούχους της Εξισωτικής Αποζημίωσης 2025 και προχωρά άμεσα η πληρωμή τους











