Στ. Αραχωβίτης : Δικαίωση για την υπόθεση της Folli Follie
- Αναρτήθηκε από τον Σάκης Τζωρτζίδης
- Κατηγορία Πολιτική
Πριν από λίγες ημέρες ήρθε η Εισαγγελική πράξη που βάζει τέλος στην άδικη και ανήθικη προσπάθεια εμπλοκής του ονόματός μου στην υπόθεση.
Αφού δεν προέκυψαν στοιχεία -και πως να προκύψουν άλλωστε- η υπόθεση κλείνει και τίθεται στο αρχείο. Μια αναφορά του ονόματός μου, από ένα άγνωστο σε εμένα άτομο, σε κάποιο εσωτερικό ηλεκτρονικό μήνυμα της εταιρίας Folli Follie, πήρε διαστάσεις είδησης, γεγονός που οδήγησε στην άρση της ασυλίας μου.
Χωρίς προηγούμενη διερεύνηση του βάσιμου των γεγονότων, διασύρεται η προσωπικότητα ενός ανθρώπου και δημιουργούνται σκιές, χωρίς να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, πέρα από μια αναφορά σε ένα e-mail.
Σε κάθε περίπτωση, η Δικαιοσύνη ορθώς διερεύνησε σε βάθος την υπόθεση και, όπως άλλωστε λέει και ο θυμόσοφος λαός, «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται». Οι «δολοφονίες χαρακτήρων», τις οποίες έχουμε δει πολλές φορές, όχι μόνο δεν μας πτοούν, αλλά μάς κάνουν πιο δυνατούς.
Τελευταία άρθρα από τον/την Σάκης Τζωρτζίδης
- World Athletics : Ο Νορβηγός δεκαθλητής Σάντερ Σκοτάιμ πήρε το βραβείο «Fair Play» 2024
- Πολιτική συμφωνία για μια «πρωτοποριακή εταιρική σχέση» ΕΕ και Mercosur
- «Όλη η Ελλάδα ένας βιολογικός ελαιώνας» λέει ο κορυφαίος για το 2023 Ευρωπαίος ελαιοπαραγωγός
- "Ανοίγουν" οι λαϊκές αγορές για τους αγρότες - Σε διάλογο το υπουργείο Ανάπτυξης με τους παραγωγούς για την ενίσχυση της παρουσίας τους
- Αγρότες: Τα νέα μέτρα στήριξης – Τι ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης στη ΔΕθ