Τόλκας προς Περιφερειάρχες : «Η περιφέρεια (Ημαθία, Πέλλα, Κιλκίς, Σέρρες) της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι σε παρακμή!».
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Στο Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειαρχών τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας, ως μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής.
Άσκησε σκληρή αντιπολίτευση στη ΝΔ επειδή δεν έχει στηρίξει καθόλου την αυτοδιοίκηση στα τέσσερα αυτά χρόνια διακυβέρνησής της, όσον αφορά την ενδυνάμωση των θεσμών και την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών. Χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ο κος Πέτσας να ζητάει από τους Δημάρχους να στηρίξουν εκλογικά την κυβέρνηση σαν ανταμοιβή ότι η κυβέρνηση δήθεν τους στήριξε, λες και μιλάει σε κομματικό ακροατήριο.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στην Ημαθία τονίζοντας ότι ο τόπος μας αποδυναμώνεται, βρίσκεται σε παρακμή και δεν υπάρχει κανένα σχέδιο ανάσχεσης της φτώχειας.
Αναφέρθηκε ακόμη μια φορά στον κάθετο άξονα Νάουσα – Εγνατία.
Τέλος, ζήτησε μεγαλύτερη ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα από όλους ώστε να αλλάξει το σύστημα στη χώρα. Για μια ισχυρή δημοκρατία και δίκαιη οικονομία.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ : https://www.youtube.com/watch?v=SyWjHVNmYqg
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γιάννης Ανδριανός-Olympia Forum VII: «Εργαζόμαστε για ένα νέο παραγωγικό πρότυπο, ανταγωνιστικό, ανθεκτικό, τεχνολογικά ώριμο και εξωστρεφές»
- Ερώτηση Τάου Μπαρτζώκα για τη μη αποζημίωση προανθικού 2025 και βροχοπτώσεων 2024
- Συνάντηση του ΥπΑΑΤ με τις επτά Αποκεντρωμένες Διοικήσεις: Στο επίκεντρο η αποτελεσματικότερη άσκηση των κρατικών αρμοδιοτήτων στον πρωτογενή τομέα
- Σωτήριος Σκουρτόπουλος για Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης: «Ζητούμε να μας εξηγηθεί με ποια κριτήρια η Ημαθία έμεινε εκτός και να εξεταστεί άμεσα η ένταξή της»
- Μια Θάλασσα Γεύσεις: Η Λέσβος, Λήμνος και ο Αγ. Ευστράτιος ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη










