Συνάντηση Γιώργου Καρασμάνη με τον Υπουργό Προστασίας του πολίτη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Η ενίσχυση της αστυνόμευσης στο Νομό μας με περισσότερους άνδρες αλλά και αναγκαία μέσα μετακίνησης, ήταν το αντικείμενο της σημερινής συνάντησης του Γιώργου Καρασμάνη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομία Λάζαρο Μαυρόπουλο.
Συγκεκριμένα ο πρώην Υπουργός ζήτησε ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας τόσο σε στελεχιακό δυναμικό, όσο και σε περιπολικά και συμβατικά οχήματα. Παρουσίασε δε στοιχεία από τους άλλους εννέα παραμεθόριους Νομούς, από τα οποία προκύπτει ότι η Πέλλα, συγκριτικά με αυτούς τους Νομούς έχει ελλιπέστερη σε άνδρες και μέσα αστυνόμευσης.
Με την ευκαιρία, ο Γιώργος Καρασμάνης έθεσε και το ζήτημα με το επίδομα παραμεθορίου που δεν το λαμβάνουν οι υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας αυτών των παραμεθόριων Νομών.
Τόσο ο Υπουργός όσο και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. δήλωσαν θετικοί και για τα δύο θέματα που τέθηκαν από τον πρώην Υπουργό – και στην ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων της Πέλλας και στην αποκατάσταση της αδικίας με το επίδομα παραμεθορίου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Με την Παρουσία του Υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου η Κοπή Πίτας της Δ.Ε.Ε.Π. Ν. Ημαθίας
- Στο πλευρό των πρωταγωνιστών της υπαίθρου και η ΠΟΓΕΔΥ
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη Απολογισμός Ανακύκλωσης Αποτσίγαρων 2025
- Τσιάρας: Στόχος μας η εκρίζωση της ευλογιάς - χρηματοδοτικά εργαλεία και παρεμβάσεις για την κτηνοτροφία
- Σταθερά στο πλευρό αγροτών και κτηνοτρόφων η ΕΘΕΑΣ











