Δήλωση Αντώνη Μαρκούλη για το εκλογικό αποτέλεσμα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Με δήλωση του για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαϊου, ο Αντώνης Μαρκούλης αναφέρει:
Δεν μας πρέπουν μισόλογα και υπεκφυγές. Η εκλογική μάχη που δώσαμε τελείωσε με τραυματισμένο σοβαρά, όχι μόνο τον δικό μας χώρο αλλά και τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.
Δεν είναι το ποσοστό μας που ήταν πιο κάτω και από τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις. Είναι η ανηλεής επίθεση που δεχόμαστε τις τελευταίες ώρες από πολιτικούς χώρους που αυτοπροσδιορίζονται ως «κεντροαριστεροί» και που φαίνεται να πανηγυρίζουν - ίσως και περισσότερο από τη Νέα Δημοκρατία - για την πτώση των ποσοστών μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και καθέναν ξεχωριστά, όσους μου έκαναν την τιμή να με επιλέξουν. Τους οφείλω για πάντα!
Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος!
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης: Το Πρόγραμμα της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία»
- Κ. Βοργιαζίδης στο 1ο Forum των Αιγών: «Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι το φθηνό ρεύμα – Ναι στις ΑΠΕ, αλλά με δίκτυα και αποθήκευση ενέργειας»
- Πάνω από 4,1 εκατ. ευρώ σε καλλιεργητές μηδικής έξι ακόμη Περιφερειακών Ενοτήτων
- Τραγωδία: 55χρονη έχασε τη ζωή της μετά από ανατροπή τρακτέρ
- Στη ΔΕΘ με τρακτέρ και λεωφορεία οι αγρότες - Πρόεδρος ΟΑΣ Μαγνησίας «Κανένα αίτημά μας δεν έχει ικανοποιηθεί»










