Ο Τάσος Μπαρτζώκας ζητά από τη Δόμνα Μιχαηλίδου να μην κλείσει το Δημοτικό Σχολείο Άμμου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Ο Τάσος Μπαρτζώκας με επιστολή του προς την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και και Αθλητισμού, Δόμνα Μιχαηλίδου, διεκδικεί να συνεχίσει η λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Άμμου.
Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής τονίζει την ανάγκη να βρεθεί λύση στο σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει με τη συγχώνευση του Δημοτικού Σχολείου Άμμου και τη μεταφορά των μαθητών στο διδακτήριο του Δημοτικού Σχολείου Ασωμάτων.
Ο Τάσος Μπαρτζώκας εκφράζει τη συμπαράστασή του προς τους γονείς και τις οικογένειες που ανησυχούν για το ενδεχόμενο τα παιδιά τους να κάνουν μάθημα σε υπόγειο χώρο σχολικού κτιρίου, όπως καταγγέλλεται.
Ο Βουλευτής αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Άμμου, ώστε να συνεχίσουν τη σχολική ζωή τους σε περιβάλλον κατάλληλο και ασφαλές, αναγνωρίζοντας ότι η Πολιτεία οφείλει να εξασφαλίζει σε όλα τα παιδιά κατάλληλες σχολικές υποδομές.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τη παραμονή των ζιζανιοκτόνων στο έδαφος;
- Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Έκθεση FOODEXPO
- Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη 14η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία, AgroThessaly
- Σύλληψη 29χρονου για κατοχή ινδικής κάνναβης στο Ρέθυμνο
- ΑΑΔΕ: Ξεκίνησε η υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος 2024 νομικών προσώπων και οντοτήτων