Στην Τάφρο 66 για τον κίνδυνο πλημμύρας του κάμπου το ΠΑ.ΣΟ.Κ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Με πρωτοβουλία της Ολυμπίας Αποστόλου, κλιμάκιο αποτελούμενο από 4 βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής επισκέφθηκε την Τάφρο 66, στο ύψος της γέφυρας Πολυπλατάνου.
Οι κύριοι Πάνας, Παρασύρης, Τσίμαρης και Χνάρης βρέθηκαν στην Τάφρο 66, για να αναδείξουν την ανάγκη πραγματοποίησης έργων καθαρισμού, εμβάθυνσης και ενίσχυσης των αναχωμάτων της Τάφρου καθώς και του Λουδία. Η πρόσφατη καταστροφική πλημμύρα στη Θεσσαλία έχει επιτείνει την ανησυχία των κατοίκων, των αγροτών και των επιχειρήσεων της περιοχής που αντιμετωπίζουν αντίστοιχο κίνδυνο από φαινόμενα έντονων βροχοπτώσεων. Οι βουλευτές δεσμεύθηκαν να αναδείξουν το θέμα πολιτικά και κοινοβουλευτικά.
Η Ολυμπία, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής, τόνισε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ενώνει τη φωνή του με την τοπική κοινωνία, ώστε επιτέλους και στην παρούσα συγκυρία, οι κυβερνητικές εξαγγελίες για αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή να γίνουν πράξη πριν έρθει η ώρα να θρηνήσουμε και εμείς, όπως οι Θεσσαλοί συμπατριώτες μας.
Ολυμπία Αποστόλου
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τη παραμονή των ζιζανιοκτόνων στο έδαφος;
- Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Έκθεση FOODEXPO
- Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη 14η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία, AgroThessaly
- Σύλληψη 29χρονου για κατοχή ινδικής κάνναβης στο Ρέθυμνο
- ΑΑΔΕ: Ξεκίνησε η υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος 2024 νομικών προσώπων και οντοτήτων