Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ημαθία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Την Ημαθία θα επισκεφτεί αύριο, Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από Υπουργούς της Κυβέρνησης, πραγματοποιώντας σύντομη επίσκεψη στις 11:00 η ώρα στο Δ.Δ. Μελίκης του Δήμου Αλεξάνδρειας, στην κεντρική πλατεία, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες.
Στη συνέχεια στις 13:00 θα εγκαινιάσει το αναστηλωμένο και αποκατεστημένο ανάκτορο του Φίλιππου Β' στις Αιγές, στο Δ.Δ. Βεργίνας.
Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν επηρεάζεται η πληρωμή της βασικής ενίσχυσης από τα αποτελέσματα του AMS για τα συνδεδεμένα καθεστώτα
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
- Έγκριση 1,6 εκατ. ευρώ για «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Βέροιας» στο Πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2021-2027»
- Εκδήλωση: «Καλλιεργώντας το μέλλον της μαστίχας: Εκπαίδευση, έρευνα και καινοτομία» στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαστιχόδεντρα: Διασφαλίζοντας το μέλλον ενός εθνικού προϊόντος»
- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ











