Ο Τάσος Μπαρτζώκας ζητά ενίσχυση του Νοσοκομείου Νάουσας με επιπλέον ακτινολόγους
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Με σημερινή Κοινοβουλευτική αναφορά του, ο Τάσος Μπαρτζώκας στηρίζει την προσπάθεια του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο η παροχή υπηρεσιών υγείας για τους κατοίκους της Νάουσας.
Ο Βουλευτής μεταφέρει προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, την ικανοποίηση των εργαζομένων για την γενικότερη εικόνα και την αποδοτική λειτουργία του Νοσοκομείου Νάουσας, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνει την ανάγκη για επιπλέον στελέχωση του Νοσοκομείου με περισσότερους ακτινολόγους, προκειμένου να καλύπτονται όλες οι βάρδιες και οι εφημερίες.
Μετά και την πρόσφατη συνάντησή του με εκπροσώπους των εργαζομένων του Νοσοκομείου Νάουσας, ο Τάσος Μπαρτζώκας, αποδεικνύει, ότι καταβάλλει διαρκώς κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε όλοι οι κάτοικοι της Ημαθίας να έχουν πρόσβαση σε καλύτερες, ποιοτικότερες και πληρέστερες δωρεάν υπηρεσίες υγείας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ισοζύγιο Πληρωμών: Σημαντική μείωση του ελλείμματος τον Ιούνιο- Αύξηση 27,5% των εξαγωγών
- Τζάκρη: «Κόλαφος η φετινή χρονιά για το σύνολο των δενδροκαλλιεργειών - Η κυβέρνηση να ανακοινώσει άμεσα μέτρα στήριξης του εισοδήματός τους»
- ΠΟΓΕΔΥ: Η προστασία των ελεγκτών δεν μπορεί να αποτελεί επιλογή της Διοίκησης αλλά υποχρέωση
- Ανδριανός: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τα υλικά δακοκτονίας 2026–2028 και ξεκίνησαν ήδη οι παραδόσεις
- Πριν επιλέξετε φροντιστήριο , κάντε πρώτα στον εαυτό σας αυτές τις 5 ερωτήσεις










