Ο Τάσος Μπαρτζώκας φέρνει στη Βουλή το αίτημα των παραγωγών λαϊκών αγορών να δοθεί παράταση στην εγκατάσταση των POS
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Ο Τάσος Μπαρτζώκας μετέφερε στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών με κοινοβουλευτική αναφορά του, το αίτημα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας Θεσσαλίας Θράκης, προκειμένου να δοθεί περισσότερος χρόνος για την εγκατάσταση των POS στις λαϊκές αγορές.
Ο Βουλευτής αναφέρθηκε διεξοδικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί και τα οποία είναι τεχνικής φύσεως, για την εφαρμογή των τερματικών σε έναν ανοιχτό και υπαίθριο χώρο. Με σκοπό, λοιπόν, να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, οι εκπρόσωποι των παραγωγών στις λαϊκές αγορές ζητούν ένα μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο.
Ο Τάσος Μπαρτζώκας επιδιώκει να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τα προβλήματα των παραγωγών, ευρισκόμενος σε επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, ώστε να επιτευχθεί η ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς με POS στις λαϊκές αγορές της χώρας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Massey Ferguson παρουσιάζει τη νέα σειρά MF 7S MARK 2
- Γιάννης Ανδριανός-Olympia Forum VII: «Εργαζόμαστε για ένα νέο παραγωγικό πρότυπο, ανταγωνιστικό, ανθεκτικό, τεχνολογικά ώριμο και εξωστρεφές»
- Ερώτηση Τάου Μπαρτζώκα για τη μη αποζημίωση προανθικού 2025 και βροχοπτώσεων 2024
- Συνάντηση του ΥπΑΑΤ με τις επτά Αποκεντρωμένες Διοικήσεις: Στο επίκεντρο η αποτελεσματικότερη άσκηση των κρατικών αρμοδιοτήτων στον πρωτογενή τομέα
- Σωτήριος Σκουρτόπουλος για Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης: «Ζητούμε να μας εξηγηθεί με ποια κριτήρια η Ημαθία έμεινε εκτός και να εξεταστεί άμεσα η ένταξή της»










