Συναντήσεις της Δ.Ε.Ε.Π. με τους Εμπορικούς Συλλόγους Ημαθίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Γιανναβαρτζής, συνοδευόμενος από μέλη του Τομέα Εμπορίου, Υπηρεσιών και Καταναλωτή, είχε διαδοχικές συναντήσεις εν όψει των εορτών με τους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων της περιοχής, κα Αθηνά Πλιάτσικα στη Βέροια, κ. Γιώργο Δημητριάδη στην Αλεξάνδρεια και κ. Άγγελο Κάλλη στη Νάουσα.
Στις συναντήσεις συζητήθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εμπορικές επιχειρήσεις, τονίστηκε ο σημαντικός ρόλος των επιχειρήσεων για τις τοπικές κοινωνίες, δόθηκε έμφαση στην ανάγκη για τη στήριξη του εμπορίου και αναλύθηκαν οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη προς την κατεύθυνση αυτή.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάγκη οι πολίτες να προτιμήσουν τα τοπικά καταστήματα για τις αγορές τους, ενισχύοντας έτσι τις μικρές επιχειρήσεις της περιοχής, ειδικά την εορταστική περίοδο.
Στόχος των επαφών ήταν η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με τον εμπορικό κόσμο της Ημαθίας, με απώτερο σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και την εξέταση των δυνατοτήτων παρέμβασης, για τη βελτίωση της οικονομικής δραστηριότητας στην περιοχή.
Νέα Δημοκρατία
Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ημαθίας
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Τα “φαντάσματα” τρώνε εκατομμύρια και οι γεωτεχνικοί πληρώνουν τον λογαριασμό
- Επίσκεψη Χατζηδάκη στην Πέλλα: Λύση για την αποζημίωση των κερασιών και μήλων
- TAFE: Τα νέα ινδικά τρακτέρ της Γ. ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ (Βίντεο 2026: Μέρος 1ο)
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 27 έως 30 Απριλίου | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Ανακοίνωση - Κάλεσμα στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς











