Βεσυρόπουλος: «Παραχωρούνται δημόσια ακίνητα στον Δήμο Βέροιας για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
«Παραχωρούνται δημόσια ακίνητα στον Δήμο Βέροιας για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων»
Ένα ζήτημα το οποίο ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ημαθίας κ. Βεσυρόπουλος και ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης είχαν θέσει στο Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Τσιούρα, βρίσκει τη λύση του.
Πρόκειται για δύο δημόσια ακίνητα με ΑΒΚ 344 και 345 που ο Δήμος Βέροιας ζητούσε την παραχώρηση τους από το Δημόσιο προκειμένου να δημιουργήσει αθλητικές εγκαταστάσεις.
Για το συγκεκριμένο ζήτημα είχε παρέμβει αποφασιστικά ο κ. Βεσυρόπουλος, ζητώντας να υπάρξει απόφαση παραχώρησης και να επισπευσθούν οι σχετικές διαδικασίες.
Έτσι, παραχωρούνται στον Δήμο Βέροιας χωρίς το παραμικρό αντίτιμο και κατά πλήρη κυριότητα τα δύο ακίνητα για να δημιουργηθούν αθλητικές εγκαταστάσεις με άμεσα ωφελούμενους τη νεολαία και τους πολίτες της περιοχής.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πωλείται καταστροφέας ανοιχτού εδάφους NOBILI, για βαμβάκι 1,95 μ.
- Σωστή ανακατανομή των 160 εκατ. ευρώ σε παραγωγικούς γεωργούς και κτηνοτρόφους ζητά η ΕΘΕΑΣ
- ΕΦΕΤ: Ανάκληση φιλέτου καπνιστής πέστροφας, λόγω παρουσίας του παθογόνου μικροοργανισμού Listeria monocytogenes
- Αυξάνεται κατά 33.000 ο αριθμός των δικαιούχων του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού για την περίοδο 2026-2027
- ΑΑΔΕ-AGEA: Συνάντηση εργασίας για αγροτικές πληρωμές και αξιοποίηση ιταλικής τεχνογνωσίας










