Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ από Β. Κόκκαλη και Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βασίλης Κόκκαλης και η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην οποία κάνουν λόγω για “ρουσφέτι και συναλλαγή με την εκλογική βάση”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η νέα αποκάλυψη (άραγε θα είναι η τελευταία ή έπονται και άλλες;) που αφορά τη συνομιλία του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χρήστου Κέλλα, με υπάλληλο του ΟΠΕΚΕΠΕ κατά την οποία του ζητά να μετατρέψει δασική έκταση σε καλλιεργήσιμη για να επιδοτηθεί, δείχνει την απύθμενο βάθος της σαπίλας και της διαφθοράς μέσα στην οποία είναι βουτηγμένη η κυβέρνηση των «αρίστων» του κ. Μητσοτάκη.
Είναι προφανές από τους διαλόγους του εν λόγω στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, πως το ρουσφέτι αποτελεί δεύτερη φύση όχι μόνον των κυβερνητικών στελεχών, αλλά και χαμηλόβαθμων υπαλλήλων τους.
Και βέβαια δε χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβει κανείς πως έτσι κατάφερε ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία να κρατηθούν γαντζωμένοι στην εξουσία της χώρας με το διόλου ευκαταφρόνητο 41%. Βουτηγμένοι από πάνω μέχρι κάτω μέσα στο μέλι, το ρουσφέτι και τη συναλλαγή με την εκλογική βάση.
Όσο και να προσπαθεί με βήματα πίσω ο κ. Μητσοτάκης να παίζει “άμυνα” για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα διαφθοράς, τόσο οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον πολιτικό καιάδα. Όπως είπα και προχθές, είναι αργά γι’ αυτόν. Πλέον, η κυβέρνησή του παράγει πολύ περισσότερα σκάνδαλα απ’ όσα μπορούν να διαχειριστούν οι επικοινωνιακοί σφουγκοκωλάριοι και το φυτώριο των κομματικών στελεχών που φέρει τον τίτλο “ομάδα αλήθειας”».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πως έχουν τα δεδομένα για ενδεχόμενο προκαταβολών από τους παγετούς Μαρτίου - Απριλίου
- ΥπΑΑΤ: Νέα εποχή στον ΟΠΕΚΕΠΕ - Προτεραιότητα η συνεργασία με Περιφέρειες και κτηνοτρόφους για την αντιμετώπιση της ευλογιάς
- Τσιάρας: Το έργο του Νέστου δίνει πνοή στον πρωτογενή τομέα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
- Το Street Mode Festival επιστρέφει με την 13η έκδοσή του στα Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία Θεσσαλονίκης Ι 12-14 Σεπτεμβρίου 2025
- Η οικονομική αδυναμία του ΕΛΓΑ, οι εργάτες γης, ΟΠΕΚΕΠΕ, στη συνάντηση ΕΘΕΑΣ με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κ. Κωστή Χατζηδάκη