Επίσκεψη Μανώλη Χριστοδουλάκη-Χρήστου Άκρατου στην Ημαθία - Το ΝΕΡΟ Πολιτική Προτεραιότητα Από τη σταγόνα στη ΛΥΣΗ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
|
Επίσκεψη κλιμακίου ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία – Το ΝΕΡΟ Πολιτική Προτεραιότητα Από τη σταγόνα στη ΛΥΣΗ |
Την Δευτέρα7 Ιουλίου 2025, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, το οποίο θα απαρτίζεται από τον Βουλευτή Ανατολικής Αττικής κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη και τον Αναπληρωτή Γραμματέα Τομέα Περιβάλλοντος ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής κ. Χρήστο Άκρατο, επισκέπτεται το Νομό Ημαθίας, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου και της πανελλαδικής καμπάνιας #pasok_pantou, με κεντρικό θεματικό άξονα «Το ΝΕΡΟ Πολιτική Προτεραιότητα - Από τη σταγόνα στη ΛΥΣΗ».
Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει:
10:00 – Επίσκεψη στη ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας - Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Επιχείρησης και Προέδρους ΤΟΕΒ.
11:00 – Επίσκεψη στο Φράγμα Αλιάκμονα.
11:30 – Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νάουσας.
13:00 – Συνάντηση μετον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Βέροιας και Προέδρους ΤΟΕΒ.
14:30 –Συνέντευξη τύπου(‘’Panorama’’ στον Πολυχώρο Ελιά)
Η Ν.Ε.Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, φορέων, συλλογικοτήτων, καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενη και ενδιαφερόμενο, να παρακολουθήσουν τη Συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στις 14:30, στο ''Panorama'' στον Πολυχώρο Ελιά, στη Βέροια.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ολοκληρώθηκαν οι αποφάσεις ένταξης για το μεγαλύτερο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας των τελευταίων προγραμματικών περιόδων
- Ανδριανός: Άμεση στήριξη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων που επλήγησαν ακραία καιρικά φαινόμενα του Ιουλίου του 2026
- Οι Πρώτες Βοήθειες ξεκινούν πριν από το επείγον περιστατικό!
- Υπεγράφη η σύμβαση ΣΔΙΤ για το μεγάλο αρδευτικό έργο Λασιθίου ύψους 87,9 εκατ. ευρώ
- Μαργαρίτης Σχοινάς: «Χωρίς νέους ανθρώπους, δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον για την ευρωπαϊκή αλιεία και υδατοκαλλιέργεια»










