Λάκης Βασιλειάδης: Οριοθετήθηκαν οι περιοχές της ΠΕ Πέλλας για αποζημίωση των επιχειρήσεων που επλήγησαν (Αλμωπία, Σκύδρα, Αραβησσός)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Εκδόθηκε το ΦΕΚ (ΦΕΚ 3855/Β/21.7.2025 για ΚΑΔ 41877) για την Οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτήρια, από τις πλημμύρες της 23ης και 24ης Ιανουαρίου 2023, σε περιοχές των Δήμων Αλμωπίας και Σκύδρας και της 4ης Ιουνίου 2023, σε περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Αραβησσού του Δήμου Πέλλας, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Πρόκειται για μία συστηματική προσπάθεια που ξεκίνησε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης αμέσως μετά τις εν λόγω καταστροφές λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
Σχετικά με την εξέλιξη αυτή ο Βουλευτής δήλωσε:
«Είχα προχωρήσει σε συναντήσεις για να μεταφέρω το θέμα στο αρμόδιο Υπουργείο και με τους αρμόδιους υφυπουργούς, με πολλές συναντήσεις με τον πρώην υφυπουργό κ. Τριαντόπουλο. Κατά την τελευταία συνάντηση με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Κ. Κατσαφάδο είχα θέσει ξανά το θέμα. Πλέον, με την απόφαση αυτή το ζήτημα θα προχωρήσει αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η κυβέρνηση ακούει και προσπαθεί να επιλύσει τα πραγματικά προβλήματα, ώστε να μπορέσουν να αποζημιωθούν οι άνθρωποι που είχαν πληγεί, έστω και μετά από καιρό».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αγροτικά νέα: Η ασθένεια του «Παναμά» απειλεί τις μπανάνες
- Εγκρίθηκε η 4 η Τροποποίηση της Πράξης Υπογειοποίησης και Εκσυγχρονισμού του Δικτύου Άρδευσης ΤΟΕΒ Σελλάνων – Ριζική Αναβάθμιση 27,5 εκατ. ευρώ
- Αντιμετώπιση εχθρών και ασθενειών στη Μηλιά και Αχλαδιά
- Ποινές φυλάκισης σε 13 άτομα για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Φθιώτιδα
- Δυναμική συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση “Summer Fancy Food Show” στη Νέα Υόρκη