Καρασμάνης: Χρηματοδότηση 250.000€ για τον Λουδία: Αποτέλεσμα συνεχούς διεκδίκησης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Χρηματοδότηση 250.000€ για τον Λουδία: Αποτέλεσμα συνεχούς διεκδίκησης Καρασμάνη
Σήμερα το απόγευμα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης επικοινώνησε με τον Γιώργο Καρασμάνη και τον ενημέρωσε ότι ενέταξε τον Δήμο Πέλλας στο πρόγραμμα INTERREG «Supporting sports tourism and its connection with culture in the cross-border area» για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στον Λουδία, με προϋπολογισμό 250.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο Γιώργος Καρασμάνης είχε την πρώτη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Νίκο Παπαθανάση, ο οποίος έδωσε άμεσα εντολή στη Γενική Γραμματέα Βασιλική Παντελοπούλου να εξεταστούν όλες οι παράμετροι της πρότασης, ώστε να ξεπεραστούν τα τεχνικά και διοικητικά εμπόδια που υπήρχαν.
Στο διάστημα που ακολούθησε, ο πρώην Υπουργός είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με τη Γενική Γραμματέα, προκειμένου να επιλυθούν όλα τα ζητήματα που προέκυπταν και να διασφαλιστεί η τελική ωρίμανση της πρότασης.
Η σημερινή επιτυχία αποτελεί καρπό μιας άριστης και διαρκούς συνεργασίας:
του Γιώργου Καρασμάνη με τον Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη, υπό την επίβλεψη του οποίου η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου συνέταξε τον φάκελο και ολοκλήρωσε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες καθώς και τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Βασίλη Καφετζάκη.
Με τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση αλλά και άλλες που θα ακολουθήσουν και με την οριστική επίλυση του «ιδιοκτησιακού» (www.facebook.com/share/p/1AG2
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΕΛΣΤΑΤ: Αποτελέσματα του 9ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού στη Στατιστική | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Κινόα: Ποιες οι πιο σημαντικές καλλιεργητικές πρακτικές και απαιτήσεις της καλλιέργειας
- Ευρώπη: Οι κορυφαίοι μισθοί παικτών-προπονητών στα τοπ-5 πρωταθλήματα
- Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR - Ελαιοκομικό Μητρώο: Τι ισχύει για τις δηλώσεις συγκομιδής
- Τη δρομολόγηση σημαντικών έργων υποδομών και αγροτικής ανάπτυξης για τον Δήμο Βέροιας ζήτησε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης από κοινού με τον Δήμαρχο Βέροιας











