Συνάντηση του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας κ. Ηλιόπουλου με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας κ. Ηλιόπουλος συναντήθηκε στις 12/12 με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του κύκλου ενημερωτικών συναντήσεων που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος του Κόμματος με τους Προέδρους των Δ.Ε.Ε.Π..
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό και παραγωγικό κλίμα, ενώ τονίστηκε η σημασία της συνεχούς επικοινωνίας μεταξύ της κομματικής βάσης και της ηγεσίας, με στόχο την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών και την προώθηση πολιτικών που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας.
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για το συνεχές ενδιαφέρον και τη διάθεση για ουσιαστικό διάλογο, υπογραμμίζοντας ότι η Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας θα συνεχίσει να εργάζεται με υπευθυνότητα και συνέπεια προς όφελος των πολιτών του νομού.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Χωράφι με κερασιές με ούτε ένα κεράσι σκασμένο! (Βίντεο)
- Κουρέτας από τη Γιορτή Κερασιού στο Μεταχοχώρι Αγιάς: «Η προστιθέμενη αξία των προϊόντων είναι ο δρόμος για να αυξηθεί το εισόδημα των παραγωγών»
- Βότανα για χοληστερίνη και πίεση | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 15 Ιουνίου έως 19 Ιουνίου
- Το χαλάζι κατέστρεψε 500 στρέμματα αμπελώνων στη Ζίτσα Ιωαννίνων










