O Λάζαρος Τσαβδαρίδης, επισκέφθηκε την Κομοτηνή ως μέλος κυβερνητικού κλιμακίου προκειμένου να συμμετάσχει στην παρουσίαση του Τοπικού Σχεδίου Ανάπτυξης της ΠΕ Ροδόπης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Κατά την ομιλία του, ο Υφυπουργός τόνισε την αταλάντευτη βούληση της Κυβέρνησης της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη να διασφαλίσει ότι καμία περιοχή της Ελλάδας δεν θα μείνει πίσω και παρουσίασε τους τρεις άξονες της αναπτυξιακής στρατηγικής του Υπουργείου Ανάπτυξης υπό την πολιτική ηγεσία του Υπουργού κ. Τάκη Θεοδωρικάκου.
Ακολούθως, ο κ. Τσαβδαρίδης παρευρέθηκε σε δυναμική εκδήλωση της ΔΕΕΠ Ροδόπης όπου και υπογράμμισε πως η ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη αποτελεί την άμεση απάντηση στο δημογραφικό ζήτημα. Βασικός στόχος, όπως χαρακτηριστικά σημέιωσε, παραμένει η δημιουργία νέων, καλοπληρωμένων θέσεων εργασίας, ώστε οι νέοι να παραμείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Μηλιά και Αχλαδιά (Ορεινές περιοχές)
- Στην Πέλλα ο Υπουργός Μετανάστευσης Θάνος Πλεύρης – Στο επίκεντρο η έλλειψη εργατών γης
- Η τιμή του φυσικού αερίου στην Ευρώπη στο υψηλότερο επίπεδο από το 2023
- ΠΟΓΕΔΥ: Όλοι στο Συλλαλητήριο της ΔΕΘ - Απαιτούμε πολιτική λύση για 13ο-14ο μισθό
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Με τη Honda στην 90η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης










