Συνάντηση του Υφυπουργού Ανάπτυξης Λάζαρου Τσαβδαρίδη με νέους της Νάουσας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τη νέα γενιά, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις για τις προοπτικές της Ημαθίας, τις ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται ώστε οι νέοι να παραμείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους.
Μετά τη συνάντηση, ο Υφυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ήταν μια ουσιαστική συζήτηση με νέα παιδιά που έχουν άποψη, ενέργεια και φρέσκες ιδέες για το μέλλον. Η επαφή με τη νεολαία μας δείχνει τον δρόμο για τις αποφάσεις που πρέπει να λάβουμε. Ακούμε τους προβληματισμούς τους και συνεχίζουμε μαζί, με στόχο να δημιουργήσουμε πραγματικές ευκαιρίες για την Ημαθία.»
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πρώιμος τρύγος αλλά αναβολή των προβλέψεων σοδειάς στην Ευρώπη: «Οι υψηλές θερμοκρασίες καθιστούν αδύνατη κάθε ρεαλιστική και αξιόπιστη πρόβλεψη»
- Αμυγδαλιά: Βήμα προς βήμα η συγκομιδή
- Νοσοκομείο Νάουσας: Η υγεία του λαού δεν μπορεί να στηρίζεται σε «μπαλώματα»
- Στο σφυρί το σπίτι βιοπαλαιστή κτηνοτρόφου – Ο «Μαρίνος Αντύπας» μπαίνει μπροστά: «Δεν θα τον αφήσουμε μόνο»
- ΑΑΔΕ: Διεύρυνση των επαγγελματικών κλάδων για την υποβολή αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης 2026










