ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Ισχυρή και Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για να ακυρωθούν οι σχεδιασμοί Τσίπρα και η απλή αναλογική"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
«Στις 7 Ιουλίου έχουμε μία και μοναδική επιλογή: την Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα», τόνισε, απευθυνόμενος στους πολίτες της Ημαθίας, ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.
«Στις 7 Ιουλίου, προχωράμε μπροστά, Δυνατά και Αποφασιστικά, με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», επισήμανε ο Απόστολος Βεσυρόπουλος που αναφέρθηκε παράλληλα και στις μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλέσει χάος στη χώρα με την απλή αναλογική.
«Οι πολίτες έχουν αντιληφθεί ότι η χώρα δεν μπορεί να μπει σε περιπέτεια. Ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να ναρκοθετήσει την πορεία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με πολλούς τρόπους και όχι μόνο με τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα που συμφώνησε έως το 2060. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι θέσπιση της απλής αναλογικής που είχε ως στόχο να δημιουργήσει διαλυτικές καταστάσεις. Η αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απενεργοποιεί την βόμβα της απλής αναλογικής και ακυρώνει τις μεθοδεύσεις του κ. Τσίπρα. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, θα φέρει νέο εκλογικό νόμο, καταργώντας την απλή αναλογική. Θα υπάρξει επίσης θεσμική παρέμβαση για να μπορούν να διοικηθούν και να λειτουργήσουν οι Δήμοι, αφού η εφαρμογή της απλής αναλογικής δημιούργησε διαλυτικές καταστάσεις». Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, κάλεσε τους πολίτες της Ημαθίας να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, να στείλουν ένα ακόμα πιο ηχηρό μήνυμα στις 7 Ιουλίου.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινές φυλάκισης 10 έως 18 μηνών με αναστολή στους 14 κατηγορούμενους
- Κυκλική οικονομία και καινοτομία: Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην ευρωπαϊκή πρωτοβουλία Innovation for Place-Based Transformation
- Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας για Black Friday: Προσοχή στις πλασματικές αγορές
- Περιφερειάρχης Κρήτης για το ελαιόλαδο: «Μεγάλη κατάκτηση η κατοχύρωση του ΠΓΕ Κρήτη»
- Κατανομή βοσκοτόπων για το 2025 και άμεση ανάγκη διορθώσεων - Συνάντηση με ΥΠΑΑΤ και ΟΠΕΚΕΠΕ ζητά η ΕΘΕΑΣ











