ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Ας μιλήσουμε για τις επενδύσεις και τις νέες δουλειές που θα δημιουργηθούν"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Στο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την προσέλκυση επενδύσεων, αναφέρθηκε ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, μιλώντας στους πολίτες.
Ο κ. Βεσυρόπουλος επισήμανε ότι, «όσο ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει εκστρατεία φόβου και αναξιοπρέπειας, τόσο εμείς θα μιλάμε για την ελπίδα και την προοπτική στη χώρα, που μπορεί να έρθει μέσα από τις επενδύσεις και τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης».
Τόνισε ότι, η μείωση των φόρων και το νέο θεσμικό πλαίσιο για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας διευκολύνει την προσέλκυση επενδύσεων 20 - 25 δις στον τουρισμό και στη ναυτιλία, 15 - 20 δις στον πρωτογενή τομέα και στη μεταποίηση τροφίμων και παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων και 10 δις ευρώ στην έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την βιομηχανία.
Ο κ. Βεσυρόπουλος ανέφερε ότι, μόνο μέσα από την οικοδομή και την αγορά ακινήτων θα δημιουργηθούν 37.000 νέες θέσεις εργασίας, μέσα από την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, που προβλέπει οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% για όλους, έκπτωση φόρου για την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση των κτιρίων, αναστολή ΦΠΑ στην οικοδομή και του φόρου υπεραξίας στις αγοραπωλησίες των ακινήτων για τρία χρόνια.
Τόνισε επίσης ότι, θα δημιουργηθούν 43.000 νέες θέσεις εργασίας κάθε χρόνο από τις δημόσιες επενδύσεις που θα αναβαθμίσουν και τις υποδομές της χώρας. «Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να απελευθερώσει τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας, να δημιουργήσει νέες δουλειές για όλους και ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους, που τους αξίζει ένα καλύτερο αύριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βεσυρόπουλος.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Με το ματς του πρωταθλητή Ευρώπης του 2027 θα ξεκινήσει τo Champions League της σεζόν 2027/28
- Επιστολή Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στα Υπουργεία για το ακατάσχετο των ενισχύσεων των επιχειρήσεων που επλήγησαν λόγω ακραίου φαινομένου στον Παγασητικό
- Ακτινίδιο: Αυξημένη κατά 15% η ευρωπαϊκή παραγωγή - Πρωτιά για την Ελλάδα σε όγκο παραγωγής
- Εξαιρετική χρονιά για τα πρωτογενή χαρακτηριστικά της σταφυλικής παραγωγής της Λήμνου
- Οι ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού