Δήλωση Λάζαρου Τσαβδαρίδη για την υποψηφιότητα της Κας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για το αξίωμα του Προέδρου Της Δημοκρατίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Η πρώτη γυναίκα υποψήφια για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας μας είναι μία υπερκομματική προσωπικότητα, αυτοδημιούργητη, αξιοπρεπής, μετριοπαθής, με εξαιρετικές ακαδημαϊκές γνώσεις, μακρά εμπειρία και ιδιαίτερα επιτυχημένη και καθολικά αναγνωρισμένη πορεία στον δικαστικό χώρο. Επαγγελματική πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που συνδέθηκε με νομικές αναγνωρίσεις κοινωνικών και ατομικών δικαιωμάτων και με διαμόρφωση νομολογιών που είναι ταυτόχρονα φιλοπεριβαλλοντικές και φιλοαναπτυξιακές.
Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και κριτήρια, ασφαλώς εγγυώνται ότι, ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Aικατερίνη Σακελλαροπούλου θα λαμπρύνει τον θεσμό, ενσαρκώνοντας και αναδεικνύοντας την ενότητα του Έθνους, αντανακλώντας το σύγχρονο πνεύμα που έχει ανάγκη ο τόπος μας και τοποθετώντας την Ελληνίδα στο επίκεντρο της πολιτικής, της κοινωνίας, της Ιστορίας!"
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συγκαλλιέργεια χειμερινών σιτηρών - ψυχανθών - Ποια τα πλεονεκτήματα
- Τις επόμενες μέρες καταβάλλονται 69.713.818,94 ευρώ σε 83.119 δικαιούχους - Δείτε ποιους αφορούν
- Ευχετήριο μήνυμα Κώστα Καλαϊτζίδη προς τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Λάζαρο Τσαβδαρίδη
- Αντιμετώπιση παγετού με εφαρμογή ζεόλιθου - Πότε πρέπει να ψεκάσουμε για καλύτερα αποτελέσματα
- Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τη παραμονή των ζιζανιοκτόνων στο έδαφος;