Στην εκδήλωση "Περιφερειακός Τύπος - Η νέα δεκαετία των στόχων και των προκλήσεων" παρευρέθηκε ο βουλευτής ΝΔ Ημαθίας της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Στον χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι οι λειτουργοί του περιφερειακού τύπου, παρά τις δυσκολίες, εργάζονται με μεράκι, ζήλο και υπευθυνότητα, τιμούν τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και σέβονται τις αξίες του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.
Με μόνο όπλο την αλήθεια, αγωνίζονται ενάντια στα fake news, ενάντια στην καχυποψία, ενάντια στην εύκολη πληροφόρηση χωρίς διασταύρωση, χωρίς εγκυρότητα.
Και προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες, κρατώντας με την μαχητικότητα και την αξιοπιστία τους τον Τύπο ως ένα ολοζώντανο κύτταρο της Δημοκρατίας μας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γιάννης Ανδριανός-Olympia Forum VII: «Εργαζόμαστε για ένα νέο παραγωγικό πρότυπο, ανταγωνιστικό, ανθεκτικό, τεχνολογικά ώριμο και εξωστρεφές»
- Ερώτηση Τάου Μπαρτζώκα για τη μη αποζημίωση προανθικού 2025 και βροχοπτώσεων 2024
- Συνάντηση του ΥπΑΑΤ με τις επτά Αποκεντρωμένες Διοικήσεις: Στο επίκεντρο η αποτελεσματικότερη άσκηση των κρατικών αρμοδιοτήτων στον πρωτογενή τομέα
- Σωτήριος Σκουρτόπουλος για Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης: «Ζητούμε να μας εξηγηθεί με ποια κριτήρια η Ημαθία έμεινε εκτός και να εξεταστεί άμεσα η ένταξή της»
- Μια Θάλασσα Γεύσεις: Η Λέσβος, Λήμνος και ο Αγ. Ευστράτιος ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη










