Εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Τουρισμού Med Pearls στο Δημαρχείο Βέροιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τουρισμός
Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Med Pearls με αντικείμενο τον σχεδιασμό προϊόντων Ήπιου Τουρισμού στην περιοχή της Ημαθίας, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων φορέων και επιχειρήσεων σε θέματα Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης, καθώς και για το περιεχόμενο και τους στόχους του Προγράμματος.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου και ώρα 18:00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.
Θα ακολουθήσουν Β2Β συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες του Προγράμματος για τη δημιουργία σχετικών τουριστικών διαδρομών και προϊόντων.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- O Λάζαρος Τσαβδαρίδης, επισκέφθηκε την Κομοτηνή ως μέλος κυβερνητικού κλιμακίου προκειμένου να συμμετάσχει στην παρουσίαση του Τοπικού Σχεδίου Ανάπτυξης της ΠΕ Ροδόπης
- Ροζ «ντύθηκε» ο κάμπος του Βελβεντού
- Κέλλας από Κιλελέρ: Νέο μοντέλο για τη γεωργία με έμφαση σε επενδύσεις και ανθεκτικότητα
- Play Off: Τα αγαπημένα σκορ του Big-4
- Ο Γιάννης Ανδριανός στην Κομοτηνή στο πλαίσιο κυβερνητικού κλιμακίου για τα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα και την ανάπτυξη της Ροδόπης











