Αναστoλή ρωσικών εξαγωγών σιτηρών προς τη Συρία | Αγροτικά νέα και ειδήσεις imathiotikigi.gr
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κόσμος
Οι ρωσικές προμήθειες σιτηρών στην Συρία σταμάτησαν λόγω της αβεβαιότητας για την νέα κυβέρνηση και τις καθυστερήσεις πληρωμών, δήλωσαν σήμερα ρωσικές και συριακές πηγές.
Οι ρωσικές εξαγωγές σιτηρών προς τη Συρία αναστέλλονται λόγω αβεβαιότητας για το μέλλον της χώρας
Τα ναυτιλιακά δεδομένα έδειξαν ότι δύο πλοία που μεταφέρουν ρωσικά σιτηρά που προορίζονταν για τη Συρία, δεν έχουν φτάσει στον προορισμό τους.
Η Ρωσία ο μεγαλύτερος εξαγωγέας σιτηρών στον κόσμο, ήταν βασικός υποστηρικτής του Μπασάρ Αλ –Άσαντ και προμήθευε τη Συρία μέσω πολύπλοκων οικονομικών και υλικοτεχνικών διευθετήσεων, παρακάμπτοντας τις δυτικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν τόσο στη Συρία όσο και στη Ρωσία.
Η Ουκρανία είναι έτοιμη να προμηθεύσει σιτηρά στη Συρία
Η Ουκρανία, παγκόσμιος παραγωγός και εξαγωγέας σιτηρών και ελαιούχων σπόρων, είναι πρόθυμη και έτοιμη να προμηθεύσει τρόφιμα στη Συρία μετά την πτώση του καθεστώτος του πρώην προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, δήλωσε σήμερα στο Reuters ο Ουκρανός υπουργός Γεωργίας Βιτάλι Κοβάλ.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Κονσερβοποιία P.MOSCHA Α.Ε. ζητά Τεχνίτη - Μηχανικό
- Επιστολή ΠΟΓΕΔΥ-ΕΜΔΥΔΑΣ προς αρμόδια υπουργεία: Ενιαίοι και Αδιάσπαστοι τίτλοι σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου σχολών Αλλοδαπής
- Εργάτες γης: Επικοινωνία Λ. Τσαβδαρίδη με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου για την εξεύρεση λύσεων
- Εκπαίδευση στο κλάδεμα της ελιάς και καλές πρακτικές για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο “Κρήτη/Kriti” στο Άδελε Ρεθύμνου
- ΥΠΑΑΤ: Επιβεβαιωμένο κρούσμα αφθώδους πυρετού στη Λέσβο – Άμεση εφαρμογή μέτρων περιορισμού και εκρίζωσης της νόσου











