Ανακοίνωση Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας ΠΚΜ σχετικά με την καμπάνια της Ε.Ε. για την προώθηση της υδατοκαλλιέργειας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κόσμος
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας - Τμήμα Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει τα εξής σχετικά με τη νέα πανευρωπαϊκή εκστρατεία για την προώθηση της υδατοκαλλιέργειας:
« Στις 25 Μαρτίου 2025, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία για την προώθηση της υδατοκαλλιέργειας στην Ε.Ε.: « E u A quaculture - W e work for you with passion- Υδατοκαλλιέργεια στην Ε.Ε. - Εργαζόμαστε για εσάς με πάθος». παρουσιάζει παραγωγούς υδατοκαλλιέργειας που μοιράζονται το πάθος τους για τη δουλειά τους και τη δέσμευσή τους στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Η εκστρατεία προωθεί τις κατευθυντήριες γραμμές της Ε.Ε. για τη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια και εστιάζει σε 9 είδη υδατοκαλλιέργειας που παράγονται στην Ε.Ε. (κυπρίνος, κυδώνια, μύδια, μαγιάτικο, πέστροφα, στρείδι, σολομός, τσιπούρα, φύκια).
Μέσω εμμένων βίντεο και εκπαιδευτικού περιεχομένου, το κοινό που θα κατανοήσει καλύτερα τον τρόπο λειτουργίας του τομέα, ταπνευστά του και θα ζήσει την εμπειρία του «από το αγρόκτημα στο πιάτο»».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γυμνόριζα Φυτά Ακτινιδίου HAYWARD CL8 διαθέσιμα από τα Milis plant nurseries - Φυτώρια Μίλης
- Ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Απριλίου 2026
- ΣΕΒΕ: Στα 3,6 δισ. ευρώ οι εξαγωγές τον Ιανουάριο του 2026 – Ελαφριά μείωση του εμπορικού ελλείμματος
- Τσιάρας: Η Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ανέδειξε διαχρονικές παθογένειες – Οι αδυναμίες του συστήματος αγροτικών ενισχύσεων αντιμετωπίζονται με μεταρρυθμίσεις
- ΕΚΤΑΚΤΟ: Άνοιξαν οι Αιτήσεις για το Voucher 750€ – Μόνο για 48 Ώρες!











