Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Χρυσός Χορηγός στο 36ο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κόσμος
Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη
υποστηρίζει ως Χρυσός Χορηγός το 36ο Συνέδριο Ηγεσίας “The Art of Influence: UnlockingTrueLeadership” το οποίο διοργανώνεται από την Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Μαΐου 2025 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Το φετινό συνέδριο της ΕΑΣΕ έχει ως θέμα του την Ηγεσία υπό το πρίσμα της επιρροής που μπορούν να ασκήσουν οι σημερινοί ηγέτες, της έμπνευσης και της πειθούς!
Σε έναν κόσμο διαρκούς επικοινωνίας και αυξανόμενης διαφάνειας, η ηγεσία δε βασίζεται πλέον στην εξουσία αλλά στην επιρροή και την πειθώ. Οι επιτυχημένοι ηγέτες ξεχωρίζουν γιατί ξέρουν πώς να εμπνέουν, να κινητοποιούν και να πείθουν, καλλιεργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας.
Την πρώτη ημέρα, καταξιωμένοι ομιλητές θα μοιραστούν πολύτιμες εμπειρίες και πρακτικές συμβουλές για αποτελεσματική επιρροή και πειθώ. Τη δεύτερη ημέρα, διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί στην ψυχολογία, τη νευροεπιστήμη και το mindfulness θα καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες σε πρακτικές τεχνικές για την ανάκτηση και την ενδυνάμωση της προσοχής και της συγκέντρωσης.
Οι ενότητες που θα διερευνηθούν είναι οι παρακάτω:
- Αποτελεσματική πειθώ, τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά.
- Μαθήματα ηγεσίας από τους influencers των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
- Πώς η προσωπικότητα και οι αξίες διαμορφώνουν την ηγετική επιρροή.
- Καλλιέργεια κουλτούρας συνεργασίας και αμοιβαίου σεβασμού.
- Ικανότητα εστίασης και ενσυνειδητότηταςως κρίσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εποχή της διάσπασης και της υπερπληροφόρησης.
- Ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότηταςκαι συγκέντρωση σε ό,τι πραγματικά έχει σημασία.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://ease.gr/event/36o-synedrio-igesias/
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πωλείται συρόμενο αεροψάλιδο σε καλή κατάσταση
- Πρωτοβουλία για το Παιδί - Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα παιδιά που ζουν στην κόψη...
- «Αύξηση της εμπορίας και χρήσης παράνομων φυτοφαρμάκων από τους Έλληνες γεωργούς» το θέμα της ερώτησης Κοτίδη στον ΥπΑΑΤ
- Αθήνα: 6η Premium Real Estate Expo - Η κορυφαία εκδήλωση του κλάδου στην Ελλάδα ανακοινώνει τις ημερομηνίες της!
- Εντατικοποίηση των ελέγχων από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στους πιστοποιητικούς φορείς