Συνεχίζει με Βιτόρια ο Παναθηναϊκός
- Αναρτήθηκε από τον Βοργιάδης Χ.
- Κατηγορία Αθλητικά
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (13/5) το αναμενόμενο ραντεβού του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, με τον προπονητή της ομάδας, Ρουί Βιτόρια, στο οποίο έδωσε το «παρών» και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου. Συζητήθηκε και αναλύθηκε όλη η εφετινή σεζόν του Παναθηναϊκού, ενώ τέθηκαν επί τάπητος από την πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δομή και την οργάνωση της ομάδας, αλλά και την επόμενη ημέρα. Για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια διάθεση από την πλευρά της διοίκησης για να ακολουθήσουν οι δύο πλευρές χωριστούς δρόμους. Άλλωστε, ο Βιτόρια, ο οποίος αναχωρεί για την πατρίδα του για ολιγοήμερες διακοπές, έχει ενεργό συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 και δεν διαφαίνεται πρόθεση για να υπάρξει κάποιο «διαζύγιο».
Η σχετική ενημέρωση της «πράσινης» εταιρείας έχει ως εξής:
«Έγινε σήμερα συναντηση του προέδρου του Παναθηναϊκού, κ. Γιάννη Αλαφούζου με τον προπονητή, Ρουί Βιτόρια και τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου, με βασικό θέμα συζήτησης το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο μπήκαν οι βασικοί άξονες για να προχωρήσει η υλοποίηση του πλάνου ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας σεζόν».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Βοργιάδης Χ.
- Κώστας Τσιάρας στη Βουλή: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ πρέπει να λειτουργεί με διαφάνεια και δικαιοσύνη – Τέλος στις σκιές του παρελθόντος
- Π. Μαρινάκης: Αναβάλλεται ο τρίτος τελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό – Στο τραπέζι η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος
- Ο Αλέγκρι ανακοινώθηκε στην Μίλαν
- Agrino – Επετειακή Διαφήμιση «70 χρόνια σκεφτόμαστε έξω από τα πλαίσια»
- Ποια ομάδα της premier league τα "σκάει" για Τσιμίκα