Αμφίρροπα παιχνίδια στους «16»
- Αναρτήθηκε από τον Βοργιάδης Χ.
- Κατηγορία Αθλητικά
Χωρίς το σπουδαίο ντέρμπι, όπως αναμενόταν, αλλά με αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις, δεδομένου ότι η πρόκριση θα κριθεί σε δύο αγώνες, ολοκληρώθηκε -στα γραφεία της ΕΠΟ- η κλήρωση για την φάση των «16», στο κύπελλο Ελλάδας.
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα και ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους δύο «αιώνιους» να θεωρούνται οι... ευνοημένοι της κληρωτίδας. Ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του φιλόδοξου ΟΦΗ, ενώ η ΑΕΚ έχει πιο εύκολο έργο, καθώς κληρώθηκε με τον Αστέρα Τρίπολης, που δεν θυμίζει σε τίποτε την ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος. Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, αναμένονται οι αναμετρήσεις ΝΠΣ Βόλος-Ατρόμητος, Ξάνθη-Αρης και Παναιτωλικός-Πανιώνιος, ενώ η Λαμία έχει προβάδισμα απέναντι στα Τρίκαλα.
Αναλυτικά τα οκτώ «ζευγάρια», είναι τα εξής:
ΝΠΣ Βόλος-Ατρόμητος ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ Καλαμάτα-Ολυμπιακός ΟΦΗ-ΠΑΟΚ Τρίκαλα-Λαμία Ξανθη-Αρης Παναιτωλικός-Πανιώνιος
πηγη:ΑΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Βοργιάδης Χ.
- Λίβερπουλ: Σήμερα οι ιατρικές εξετάσεις και η υπογραφή του Εκιτικέ
- Ράσφορντ: Ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις, απομένει η ανακοίνωση του δανεισμού
- Κλείνει Λουίς Ντίαζ η Μπάγερν
- Γιαμάλ: «Ζω το όνειρό μου στην Μπαρτσελόνα – εργάζομαι, αγωνίζομαι και το απολαμβάνω»
- Με απόφαση Τσιάρα κλιμάκιο του ΥΠΑΑΤ υπό τον Χρήστο Κέλλα αύριο στη Λάρισα, με στόχο την αυστηρή τήρηση των μέτρων για την ευλογιά