Αύξηση της παραγωγής και βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων με τη χρήση Οργανοχημικών Λιπασμάτων Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Κτήματα στην περιοχή της Κατερίνης, όπου από τα μέσα του προηγούμενου μήνα, οι παραγωγοί συγκομίζουν ακτινίδια, επισκέφτηκαν το προηγούμενο διάστημα, ο υπεύθυνος γεωπόνος της εταιρείας Organochemical Fertilizers of Macedonia S.A. κ. Τσακαλίδης Γεώργιος και ο κ. Πατρής Βασίλειος.
Η γεωπονική ομάδα της Organochemical Fertilizers of Macedonia S.A.
παρακολουθεί τα συγκεκριμένα κτήματα καθ΄ όλη της διάρκεια του έτους, προσφέροντας τις υπηρεσίες της και τα προϊόντα της εταιρείας, βοηθώντας τους παραγωγούς να βελτιστοποιήσουν την αποδοτικότητα και την ποιότητα των προϊόντων τους.
Στα Οργανοχημικά Λιπάσματα Μακεδονίας Α.Ε. δεν μιλάμε απλά για λίπανση, μιλάμε για ορθολογική λίπανση, προωθώντας την αειφορική παραγωγή, η οποία έχει πολύπλευρους στόχους.
Την αύξηση της παραγωγής και τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων με κατά το δυνατό μικρότερο οικονομικό κόστος για τον παραγωγό και χωρίς δυσμενείς επιπτώσεις στο περιβάλλον.
Ικανοποίηση των αναγκών της καλλιέργειας σε θρεπτικά στοιχεία με ταυτόχρονη διατήρηση ή και βελτίωση της γονιμότητας του εδάφους, ώστε αυτό να είναι παραγωγικό και σήμερα και στο μέλλον.
Τα οργανοχημικά λιπάσματα είναι βραδείας αποδέσμευσης με αποτέλεσμα να μην ξεπλένονται αλλά να παραμένουν στο ριζόστρωμα, ώστε να είναι συνεχώς στη διάθεση των φυτών, καθ΄ όλη τη διάρκεια που αυτά τα έχουν ανάγκη.
Γιατί τα Οργανοχημικά Λιπάσματα Μακεδονίας;
- Γιατί έχουν μορφή pellet για εύκολη χρήση τόσο με λιπασματοδιανομέα όσο και με το χέρι.
- Η πηγή της οργανικής ουσίας είναι άοσμη και πλήρως απαλλαγμένη από σπόρους ζιζανίων και παθογόνους μικροοργανισμούς.
- Είναι εγγυημένης σύνθεσης.
- Με τη χρήση τους ταυτόχρονα εμπλουτίζεται το έδαφος με μακροστοιχεία και ιχνοστοιχεία καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος ή και το σύνολο των αναγκών της καλλιέργειας σε βασική λίπανση.
Πρωτοπόρος Βιομηχανία στον τομέα των Οργανοχημικών Λιπασμάτων
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κλιματικής Αλλαγής στην Ετήσια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα
- Πράσινο φως από την Επιτροπή για την πληρωμή της 5ης δόσης του σχεδίου ανάκαμψης και ανθεκτικότητας της Ελλάδας, ύψους 3,13 δισ. ευρώ
- Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εσπερίδα για το βαμβάκι στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
- ΕΛΣΤΑΤ στο διαγωνισμό "Open Up Thessaloniki Climate 2025": καινοτόμες εφαρμογές για το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη
- Άμεση επικοινωνία του Τάσου Μπαρτζώκα με τον ΕΛΓΑ για την καταγραφή των ζημιών από τον παγετό