Ταμπακιάρης Κ. : Κατάθεση Ασφαλιστικών Μέτρων και λύση μέσω της δικαστικής οδού για τις ζημιές από τις βροχοπτώσεις
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (4/7/2018) στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταρισμού Νάουσας μεταξύ των διευθυντικών στελεχών του ΕΛΓΑ (Γενική Διευθύντρια του ΕΛΓΑ κ. Χρυσούλα Γάσπαρη, την Διευθύντρια Αποζημιώσεων κ. Ήρα Σουλίου και λοιπούς υπηρεσιακούς παράγοντες της κεντρικής υπηρεσίας και του καταστήματος του ΕΛΓΑ Βεροίας) και εκπροσώπων συνεταιριστικών φορέων και αγροτικών συλλόγων για το φλέγον ζήτημα των ζημιών που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις στα ροδάκινα και νεκταρίνια.
Η "Ημαθιώτικη Γη" επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΑΣ Νάουσας και Αντιπρόεδρο της Κοινοπραξίας κ. Κώστα Ταμπακιάρη ο οποίος προέβει στις ακόλουθες δηλώσεις:
"Στη συνάντηση που είχαμε με τα στελέχη του ΕΛΓΑ δεν υπήρξαν σημεία συνεννόησης.
Οι ζημιές που προκλήθηκαν από τις βροχοπτώσεις πρέπει να αποζημιωθούν όπως ορίζει ο κανονισμός του ΕΛΓΑ.
Τα στελέχη του ΕΛΓΑ ήταν κάθετα αντίθετοι και αρνητικοί, δίνοντας διαφορετική ερμηνεία του κανονισμού από ότι εμείς, επιμένοντας ότι οι βροχοπτώσεις δεν καλύπτονται.
Για το λόγο αυτό προχωράμε σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων έτσι ώστε να δώσουν λύση τα δικαστήρια.
Τα ασφαλιστικά μέτρα θα εκδικαστούν τις επόμενες μέρες και θα γνωρίζουμε την απόφαση της εκδίκασης η οποία θα είναι αποδεκτή από όλους μας".
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μπλόκο στην εκφόρτωση σιτηρών από αγρότες στην Αλεξάνδρεια (Photos)
- Συγκέντρωση αγροτών έξω από τα δικαστήρια της Λάρισας ενόψει της δίκης των 3 συλληφθέντων για τα χθεσινά επεισόδια
- Έκλεισαν με τα τρακτέρ την Εθνική Οδό στα διόδια των Μαλγάρων οι αγρότες
- Ερώτηση Κοτίδη για ΟΠΕΚΕΠΕ και καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις λόγω του παγετού και των βροχοπτώσεων
- Πέλλα: Βγάζουν τα τρακτέρ στον κόμβο Γυψοχωρίου οι αγρότες











