Μεγαλειώδη σε όγκο κινητοποίηση αγροτών στην Πέλλα - Η μαζική συμμετοχή έδειξε το μέγεθος του προβλήματος (Βίντεο και Φωτογραφικό Υλικό)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Μεγαλειώδη και πρωτοφανή σε όγκο και παλμό, ήταν η σημερινή κινητοποίηση των αγροτών του νομού Πέλλας, στέλνοντας μήνυμα στην κυβέρνηση και απαιτώντας άμεσες ουσιαστικές λύσεις για να μπορέσουν να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο, καθώς μετά τις καταστροφικές, άνευ προηγουμένου ζημιές, τίθεται γι΄ αυτούς ζήτημα επιβίωσης.
Ρεπορτάζ: Βοργιάδης Χρήστος
Χτες 20 Απριλίου 2021, οι αγρότες παράταξαν τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών, δίνοντας ραντεβού για το σημείο εκκίνησης της διαμαρτυρίας τους, που πραγματοποιήθηκε σήμερα και στέφτηκε με επιτυχία, καθώς υπήρξε μαζική συμμετοχή και συγκέντρωση άνω των 400 οχημάτων (ΙΧ αυτοκίνητα, αγροτικά και τρακτέρ).
Οι αγρότες, μετά από πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Σκύδρας, Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου "Ενότητα" (μπλόκο Γυψοχωρίου), Αγροτικού Συλλόγου η "Ομόνοια", Αγροτικού Συλλόγου Πέλλας, Σωματείου Βιοκαλλιεργητών Ν.Πέλλας και του Σ.Ε.Α.Σ. Πέλλας , πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Σκύδρας , σταματώντας στο Δημαρχείο, όπου παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στη Δήμαρχο Σκύδρας κ. Ιγνατιάδου Κατερίνα παρόντων και των αντιδημάρχων.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν με τα οχήματα τους στην Έδεσσα, όπου και στεγάζεται το κτήριο της Π.Ε. Πέλλας, καταθέτοντας τα αιτήματα τους στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιορδάνη Τζαμτζή.
Στην κάμερα της imathiotikigi.gr μίλησε ο αγρότης από την περιοχή της Αλμωπίας Ελευθέριος Καρφιτσόπουλος (Δείτε το βίντεο των δηλώσεων ΕΔΩ ), θέτοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες από τους απανωτούς καταστροφικούς παγετούς και τη σφοδρή χαλαζόπτωση.
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ΒΙΝΤΕΟ με τις δηλώσεις του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Σκύδρας , Παναγιώτη Πασάκη.
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη στο link https://www.youtube.com/watch?v=COYoNoBkKS0 .
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΥΠΕΘΟΟ-ΑΑΔΕ: Νέα ρύθμιση οφειλών για τους πληγέντες του "Daniel" – έως 30/9 η υποβολή αιτήσεων
- Άνοιξε η επιλογή αντικειμένου για το VoucherΑνέργων 2000€: Οδηγίες επιλογής
- ΠΕΓΔΥ: Να προχωρήσουν άμεσα στην επιλογή των προϊσταμένων οργανικών μονάδων
- Η αλήθεια για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων-Απάντηση του ΥΠΑΑΤ στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας
- Ενημερωτικό σημείωμα του ΥΠΑΑΤ για τα φερτά υλικά