ΕΛΓΑ: Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενημερωτική ημερίδα στη Σκύδρα (Βίντεο και φωτογραφικό υλικό)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε χτες στην αίθουσα που παραχωρήθηκε από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας, στα πλαίσια της δημοσιοποίησης της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για το Υπομέτρο 5.1 «Επενδύσεις σε προληπτικά μέτρα που σκοπεύουν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων πιθανών φυσικών φαινομένων, δυσμενών καιρικών συνθηκών και καταστροφικών συμβάντων».
Την ημερίδα προλόγισε η προϊσταμένη του υποκαταστήματος ΕΛ.Γ.Α. Βέροιας, κα. Μαρία Παππά και στη συνέχεια το λόγο έλαβε το στέλεχος του ΕΛΓΑ, κα. Αλμπαντάκη Βαρβάρα, η οποία ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους αγρότες για τους όρους, τις προϋποθέσεις, τα ποσά και δικαιολογητικά που απαιτούνται για την επιδότηση αντιβρόχινων μεμβράνων και αντιχαλαζικών διχτυών και για ποιες καλλιέργειες χορηγούνται.
Αξίζει να τονίσουμε ότι η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετά ικανοποιητική, καθώς και αρκετά τα ερωτήματα που έθεσαν οι παρευρισκόμενοι, με την κα. Παππά και την κα. Αλμπαντάκη, να δίνουν αναλυτικές απαντήσεις.
Σας παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την ενδιαφέρουσα ενημερωτική ημερίδα.
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σε λίστα για τις κλιματικά ουδέτερες πόλεις εντάσσει η Περιφέρεια, Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα - Τα Τρίκαλα ήδη εντάχθηκαν
- Επείγουσα επιστολή της ΓΣΕΕ προς την Υπουργό Εργασίας για το κρίσιμο ζήτημα της θερμικής καταπόνησης των εργαζόμενων
- Ετήσιος προϋπολογισμός 2026 για τη χρηματοδότηση των προτεραιοτήτων της ΕΕ για την αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων
- Η ΔΙΑΣΩΣΗ της ελληνικής αμπελουργίας στη συνάντηση Προέδρου του ΣΕΟ Στέλιου Μπουτάρη με τον Πρόεδρο της ΚΕΟΣΟΕ Χρήστο Μάρκου
- Αναφορά για τις ζημιές στις αγροτικές παραγωγές στην Αρκαδία έκανε ο Γιώργος Παπαηλιού