Τα προβλήματα των ροδακινοπαραγωγών και όσα ειπώθηκαν στη Γενική Συνέλευση του ΑΣ Ημαθίας (Βίντεο)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 3 Αυγούστου και ώρα 8 μ.μ. στο Μακροχώρι Ημαθίας, έκτακτη γενική συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας με θέματα την διακίνηση και τιμή του συμπύρηνου ροδάκινου, τις ζημιές από τις βροχοπτώσεις και το πρόβλημα της έλλειψης εργατικών χεριών.
Στη συνέλευση καλέστηκαν οι βουλευτές του νομού Ημαθίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας και ο Δήμαρχος Βέροιας.
Το παρόν έδωσαν, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Άγγελος Τόλκας, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος, με τους Αντιδημάρχους Οικονομικών, Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης , κ. Στέλιο Ασλάνογλου, κ.Λάζαρο Ασλανίδη και κ.Τσιφλίδη Ηλία αντίστοιχα, και από τους κυβερνητικούς βουλευτές ο εκπρόσωπος του κ.Λάζαρου Τσαβδαρίδη.
Επίσης , παρευρέθησαν , η κ.Αποστόλου Ολυμπία από το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και ο πολιτευτής του Μερα25 κ. Σαργιαννίδης, οι οποίοι και τοποθετήθηκαν για τα προβλήματα που βιώνουν οι αγρότες.
Στη συνέλευση συμμετείχε πλήθος κόσμου, θέτοντας προτάσεις και εγκρίνοντας ψήφισμα διαμαρτυρίας , το οποίο είχε συντάξει το Διοικητικό Συμβούλιο και εστάλη στους τοπικούς βουλευτές και Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης
Παρακολουθήστε βίντεο με όλα όσα ειπώθηκαν στη Γενική Συνέλευση
Πηγή βίντεο : Avena
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Daniel: Ομιλία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας σε εκδήλωση της Λ. Λιακούλη για τα δύο χρόνια από την κακοκαιρία
- Σύσκεψη Τσιάρα με Περιφερειάρχες για την ευλογιά - Σχέδιο δέκα ημερών με σταθμούς απολύμανσης σε οδικούς άξονες και αυστηροποίηση μέτρων
- Συγχαρητήριο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ημαθίας
- Οι αιτίες του διαζυγίου του Ρούι Βιτόρια με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τους Πορτογάλους
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δηλώσεις βουλευτών μετά την πρώτη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής