Deminimis στα ροδάκινα: Τι απαντά ο ΥπΑΑΤ για τα ποσά και το χρονικό διάστημα που θα δοθούν (Βίντεο)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Έπειτα από τις επισκέψεις που πραγματοποίησε χτες Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου το κυβερνητικό κλιμάκιο στην Ημαθία και λίγη ώρα πριν ξεκινήσει (7.30 μ.μ.) η εκδήλωση που οργάνωσε η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων της ΝΔ με θέμα "Η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και η μετάβασή τους την ψηφιακή εποχή" παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.
Αφού τοποθετήθηκαν υπουργοί , βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης, τέθηκαν ερωτήματα από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ τα οποία αφορούσαν τα φλέγοντα αγροτικά ζητήματα αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος.
Στο 1ο βίντεο μπορείτε να δείτε τις τοποθετήσεις του κυβερνητικού κλιμακίου και στο 2ο βίντεο, σε αυτό που ακολουθεί, μετά το 10ο λεπτό τα ερωτήματα που τους τέθηκαν (Στο 13ο λεπτό η απάντηση για τα deminimis από τον ΥπΑΑΤ κ. Γεωργαντά).
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μ. Σχοινάς: «Η ελληνική αλιεία θα είναι παρούσα και δυνατή και την επόμενη μέρα. Με σύγχρονα εργαλεία, καλύτερες υποδομές και ανθρώπους που μπορούν να προκόψουν από τη δουλειά τους»
- Η Μαρία Καρυστιανού παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του Κινήματος στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)
- ΠΟΓΕΔΥ: Καταγγελία για καταγγελλόμενη παράκαμψη της προβλεπόμενης ηλεκτρονικής διαδικασίας πιστοποίησης αγροτικού συνεταιρισμού
- Περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας από 100+ επιχειρήσεις στην 57η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη
- Η πραγματικότητα εν μέσω τρύγου δείχνει μικρότερη παραγωγή σταφυλιών από τα περσινά επίπεδα










