Η προσοδοφόρα καλλιέργεια με ελάχιστες απαιτήσεις - Βίντεο ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΗ ΓΗ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στην αγροτική περιοχή της Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα το Βρυσάκι Ημαθίας βρέθηκε η κάμερα της imathiotikigi.gr , σε κτήμα όπου καλλιεργούνται λωτοί ποικιλίας ROJO BRILLATE.
SWEETLOTUS.GR

Ρεπορτάζ : Βοργιάδης Χρήστος
Αυτή την εποχή συγκομίζονται οι καρποί και θέλαμε να σας παρουσιάσουμε, έτσι ώστε να έχετε μια καλύτερη εικόνα για την συγκεκριμένη ποικιλία όπου στην Ισπανία καλλιεργείται σε μεγάλο αριθμό στρεμματικών εκτάσεων.
Στο κτήμα συναντήσαμε τον παραγωγό κ. Ιωάννη Κεμπαπίδη και τον κ. Νίκο Μηνά από τα Καλύβια Πέλλας, όπου παραλαμβάνει (A.C. FRUTA MINAS) και διαθέτει τα φρούτα στην ελληνική αγορά, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα της ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΗ ΓΗ για τις καλλιεργητικές φροντίδες που απαιτούνται, τις στρεμματικές αποδόσεις, αλλά και πολλά περισσότερα.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέϊν - Στην 7η θέση ο Παυλίδης
- Συνεχίζονται κανονικά τα έργα ΣΔΙΤ του ΥΠΑΑΤ - Εξασφαλισμένη η χρηματοδότησή τους - Δήλωση της ΓΓ Ενωσιακών πόρων και Υποδομών Αργυρώς Ζέρβα
- Καινοτομία στο αμπέλι: Το νέο Subvert® έρχεται να αλλάξει το παιχνίδι!
- Αθ. Καββαδάς στη Βουλή - Αποζημιώσεις άνω των 210 εκατ. ευρώ για την κτηνοτροφία - Η στήριξη σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
- Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής: Συζήτηση για τα «ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ» στο Ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα











