Τραγικό: 43χρονος αγρότης βρέθηκε νεκρός δίπλα στο τρακτέρ του
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Νεκρός δίπλα στο τρακτέρ του, στο χωριό Κολομόδια της Άρτας εντοπίστηκε αγρότης, κάτοικος της περιοχής, ηλικίας περίπου 43 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Artinos.gr, ο άτυχος άνδρας πήγε στο χωράφι που είχε για γεωργικές εργασίες.
Οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν που είχε αργήσει να επιστρέψει και άρχισαν να τον αναζητούν. Τελικά όταν έφτασαν στο χωράφι οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν, αφού βρήκαν τον 43χρονο νεκρό δίπλα στο τρακτέρ του.
Στη σημείο βρέθηκε η αστυνομία, και διασώστες του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς δεν μπόρεσαν να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια στον άτυχο άνδρα.
Η σορός του διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ανοιξιάτικοι παγετοί: Ερώτηση Τζάκρη στη Βουλή για τις αποζημιώσεις στους αγρότες της Πέλλας και της Ημαθίας
- Λιτόχωρο Πιερίας: Εκπαιδευτικό Σχολείο με θέμα «Κυβερνοασφάλεια και ανθρώπινοι παράγοντες από βιομηχανική και ηθική προοπτική»
- Αυτοί είναι οι «εκλεκτοί» του Σπανούλη για το Eurobasket 2025
- ΠΟΓΕΔΥ: Ο ελεγκτικός μηχανισμός του ΥΠΑΑΤ δεν αντέχει άλλους “πειραματισμούς”
- Νεότερες εξελίξεις από την Κομισιόν για τους ΜΟΑΗ