65χρονος αγρότης έπεσε σε φρεάτιο βάθους 4 μέτρων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδος όταν ένας αγρότης τραυματίστηκε πέφτοντας σε φρεάτιο.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost.gr , πρόκειται για έναν 65χρονο αγρότη ο οποίος κατά την επιστροφή του στο σπίτι σταμάτησε στα έργα που πραγματοποιούνται στο φράγμα Ινίου και έπιασε κουβέντα με τους εργάτες.
Άγνωστο πως, παραπάτησε και έπεσε μέσα σε φρεάτιο το οποίο είχε ύψος πάνω από 4 μέτρα.
Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να τον παραλαμβάνουν και να τον μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Απαιτούνται διευκρινίσεις για τις επιστροφές αγροτικών επιδοτήσεων του 2023»
- ΣΥΠΕΤΕΕΛ: Κάλεσμα Γενικής Συνέλευσης και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του πρώτου οριστικού Διοικητικού Συμβουλίου
- Πραγματοποιήθηκε στο Μακροχώρι Ημαθίας η πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική εσπερίδα για τον αγροτικό κόσμο (Βίντεο)
- Διονύσης Σταμενίτης: «Συνέχεια των πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση της ξήρανσης κλαδιών στη ροδακινιά»
- Ο Νίκο Γουίλιαμς μένει εκτός για τρεις εβδομάδες, αλλά προλαβαίνει το Μουντιάλ











